انسداد ۱۸۰ کیلومتر از مرزهای شمال شرق کشور

وزیر کشور گفت: در مرزهای شمال شرق کشور ۱۸۰ کیلومتر تجهیزات انسدادی مرزها ساخته شده و این پروژه با سرعت در حال پیشرفت است.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، اسکندر مؤمنی در حاشیه سی و هشتمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش و در جمع خبرنگاران گفت: تأمین امنیت مرزهای کشور از اولویت‌های وزارت کشور است. روز گذشته هم بازدید از مرزهای شمال کشور شرق کشور داشتیم. امور مربوط به انسداد مرزها به خوبی پیش می‌رود.

وی با اشاره به اینکه انسداد مرزها فقط انسداد فیزیکی نیست؛ گفت: همراه با این انسداد فیزیکی انسداد الکتریکی و اپتیکی هم داریم.

وزیر کشور افزود: در مرزهای شمال شرق کشور ۱۸۰ کیلومتر تجهیزات انسدادی مرزها ساخته شده و این پروژه با سرعت در حال پیشرفت است.

وزیر کشور با اشاره به طرح نماد برای کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان گفت: طرح نماد یکی از اولویت‌های اصلی وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش است.

فکر می‌کنم با اجرای طرح نماد به نتایج خوبی در کشور برسیم و در حوزه آسیب‌های اجتماعی روند کاهش داشته باشیم.

کد خبر: 1278006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =