بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ورود مالک پرسپولیس به ماجرای ثبت قرارداد بازیکنان

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 مرداد 1404 | 12:38

سهام دار عمده باشگاه پرسپولیس به مشکل ثبت قرارداد بازیکنان این تیم ورود کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مشکل ثبت قرارداد بازیکنانش، شب گذشته با تیمی نصف و نیمه به مصاف فجرسپاسی رفت. سرخپوشان در این بازی به دلیل عبور از سقف بودجه، قرارداد چندین بازیکن اصلی خود را نتوانستند در سازمان لیگ به ثبت برسانند.

هرچند روز گذشته تلاش‌هایی از سوی باشگاه پرسپولیس برای اصلاح قرارداد بازیکنان و ثبت آن‌ها در سازمان لیگ انجام شد، اما تمام این تلاش‌ها بی فایده بود و در نهایت قراردادها ثبت نشد و کارت بازی بازیکنان نیز صادر نشد.

در همین راستا شنیده‌ها حاکی از آن است که پس از این اتفاقات، مدیران ارشد بانک شهر به‌عنوان مالک باشگاه پرسپولیس به این موضوع ورود کرده‌اند و احتمالاً به زودی این مشکل برطرف خواهد شد.

ظاهراً شب گذشته جلسه‌ای در همین خصوص با حضور مدیران ارشد بانک شهر برگزار شده و تدابیری برای ثبت قرارداد بازیکنان نیز در نظر گرفته شده است.

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *