راه‌اندازی شبکه روستا در تلویزیون

معاون رئیس‌جمهور از راه‌اندازی یک شبکه با موضوع روستا در تلویزون خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، عبدالکریم حسین‌زاده معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور طی سخنانی با اشاره به خبر راه‌اندازی شبکه روستا در تلویزیون، بیان کرد: برای ایجاد شبکه روستا، ردیفی در اعتبارات سنوات گذشته دور وجود داشت و امسال با کمک‌های سازمان برنامه و بودجه این ردیف را مجدداً ایجاد کردیم که یک شبکه روستا تاسیس کنیم.

وی افزود: اخیراً هم با آقای جبلی رئیس سازمان صدا و سیما جلسه‌ای داشتیم و این موضوع را تبدیل به تفاهمنامه کردیم تا شبکه روستا ایجاد شود. امروزه در بسیاری از کشورها دوربین به میان زندگی‌های روستایی می‌رود و آن زندگی را با هویت واقعی به نمایش می‌گذارد.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم عنوان کرد: ما این خلاء را احساس کردیم و برای اینکه بتوانیم ادبیات، نگاه و روندهای توسعه را گفتمان‌سازی کرده و صدای مردم در سطح ملی به گوش مسئولان رسانده شود، این کار را دنبال می‌کنیم تا این شبکه راه‌اندازی شود.

حسین‌زاده گفت: خوشبختانه ردیف اعتباری آن هم تأمین شده و درباره ساختار آن نیز با کمک سازمان صدا و سیما در یک همکاری مشترک در گفت‌وگو هستیم تا کار جلو برود. امیدواریم مردم در تمام مناطق روستایی به این شبکه دسترسی داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1277384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • صابر هند یجانی IR ۱۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۱
      0 0
      اگر امکانش هست یک پیگیری کنید شبکه روستا کی راه ندازی می شود