بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اولتیماتوم سرمربی پرسپولیس به پدیده لیگ برتر ایران

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۱ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 30 تیر 1404 | 8:53

سرمربی پرسپولیس تنها تا پایان هفته برای جذب مدافع گل گهر سیرجان صبر خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه گل گهر سیرجان پس از اصرار باشگاه پرسپولیس برای جذب محمدمهدی زارع مدافع جوان تیم ملی ایران تصمیم به ادامه مذاکره با رضا درویش مدیرعامل سرخپوشان گرفت.

این در حالی است که زارع به مسئولان باشگاه اعلام کرده است تمایل به لژیونرشدن دارد و می‌خواهد فوتبالش را با توجه به پیشنهاد از لیگ روسیه در آنجا دنبال کند.

مدیران باشگاه سیرجانی نیز همزمان با پرسپولیس مذاکره با نماینده روس‌ها را پیگیری می‌کند تا بهترین تصمیم را برای مدافع جوان خود بگیرند.

وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس نیز به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده است تنها تا پایان هفته جاری منتظر زارع خواهد ماند در غیر این صورت انتظار دارد مذاکره با مدافع خارجی که خودش معرفی کرده است به مرحله عقد قرارداد برسد تا خیالش بابت چینش بازیکنان خط دفاعی راحت شود.

یک پاسخ به “اولتیماتوم سرمربی پرسپولیس به پدیده لیگ برتر ایران”

  1. ابوالفضل عابدی گفت:
    ۱
    ۰

    فقط صدراعظم اقا وحید وعشق است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *