گفتگوی تلفنی اردوغان، بن سلمان و امیر قطر با «جولانی»

گفتگوی تلفنی اردوغان، بن سلمان و امیر قطر با «جولانی»

رئیس‌جمهور ترکیه، امیر قطر و ولیعهد سعودی تلفنی با جولانی درباره تحولات اخیر در سوریه و تجاوز رژیم صهیونیستی به این کشور گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دفتر ریاست جمهوری دولت موقت سوریه از تماس تلفنی احمد الشرع (ابومحمد الجولانی) با امیر قطر، رئیس جمهور ترکیه و ولیعهد عربستان و رایزنی درباره تحولات اخیر سوریه و تجاوز رژیم صهیونیستی به این کشور خبر داد.

بر اساس بیانیه این دفتر، امیر قطر، رئیس جمهور ترکیه و ولیعهد عربستان سعودی در گفتگو با احمد الشرع همبستگی خود را با سوریه و مخالفت با هرگونه دخالت خارجی در امور آن اعلام کردند و او نیز بر حمایت دولت از تمام اقشار ملت سوریه تأکید کرد.

تمیم بن حمد آل ثانی، رجب طیب اردوغان و محمد بن سلمان همچنین بر حمایت خود از وحدت و تمامیت ارضی سوریه و ضرورت کنترل دولت سوریه بر تمام خاک این کشور تأکید کردند.

الجولانی هم تحولات اخیر در سوریه را نتیجه «دخالت های خارجی و پدیده سلاح غیرقانونی» در این کشور دانست و بر پایبندی دولت سوریه به بازخواست قانون شکنان تأکید کرد.

کد خبر 6533905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • US ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
      0 0
      قطر زیادی به همه قول داده کم کم خود مردم قطر هم بیدار خواهند شد چون نمیشه با گرگ و میش با هم معامله کرد!!
    • IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
      0 0
      قطر حامی القاعده داعش و جولانی بوده