۲۲ تیر ۱۴۰۴، ۱:۱۹

مجری مشهور آمریکایی: جفری اپستین به احتمال زیاد مأمور موساد بود

مجری مشهور آمریکایی: جفری اپستین به احتمال زیاد مأمور موساد بود

تاکر کارلسون، مجری مشهور آمریکایی، جفری اپستین را مامور سازمان اطلاعاتی خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه روسیا الیوم، تاکر کارلسون مجری مشهور آمریکایی در سخنرانی خود در همایش «Turning Point USA» گفت: رسوایی جفری اپستین نشان داد که او به احتمال زیاد برای یک سرویس اطلاعاتی خارجی، نه یک نهاد آمریکایی کار می‌کرد؛ به‌وضوح، اپستین عامل موساد اسرائیل بود.

کارلسون افزود: وی از یک معلم بدون مدرک دانشگاهی در دهه ۷۰، به صاحب جزیره، هواپیمای خصوصی و بزرگ‌ترین کاخ در نیویورک تبدیل شد. مردم آمریکا حق دارند بپرسند چطور چنین چیزی ممکن شده است؟ و او برای چه کسی کار می‌کرد؟

وی تأکید کرد: واضح است که اپستین ارتباط مستقیم با یک دولت خارجی داشت و اکنون هیچ‌کس اجازه ندارد بگوید آن دولت، اسرائیل است؛ به‌نوعی این حرف را تبدیل به گناه کرده‌اند، اما گفتن این مسئله هیچ اشکالی ندارد.

کارلسون با انتقاد از دولت آمریکا گفت: اگر واشنگتن پول به اسرائیل می‌دهد و اسرائیل در خاک آمریکا مرتکب جرم می‌شود، ما حق داریم مستقیماً از دولت اسرائیل بپرسیم: آیا واقعاً این کار را کردید؟

وی همچنین گفت: به مردم تلقین شده که این سوالات نشانه نفرت یا تعصب است، در حالی‌که این پرسش‌ها طبیعی و بدیهی‌اند.

وی وزارت دادگستری آمریکا را متهم کرد که با انتشار نیافتن اسناد اصلی، سعی کرده از اپستین محافظت کند.

کارلسون ادامه داد: دولت هنوز شواهد واقعی را منتشر نکرده است؛ چون هدف اولیه، حفاظت از اپستین بود.

وزارت دادگستری آمریکا اخیراً مرگ اپستین را خودکشی اعلام کرده و گفته است که وی فهرستی از افراد برای اخاذی نداشته است.

با این حال، کارلسون تأکید کرد: اطلاعات بیشتری درباره این پرونده فاش خواهد شد.

کد خبر 6527715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • میهن دوست NO ۰۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
      1 0
      از همه سیاستمداران اتو گرفت برا موساد .یعنی سران همه کشورهای اروپای رو آلوده کرد ,که آبروشون تو آرشیو موساد است ,برای همینه پشت اسراییل کودک کش وایسادن ,ترس ابرو