تمرین جذاب پرسپولیسی ها با حضور آقا وحید و کریم در ترکیه/ عکس

با ترکیب تازه کادرفنی، چهره‌های جدید و یک انگیزه بزرگ، اولین تمرین فصل سرخ‌ها در ترکیه آغاز شد.

تمرین جذاب پرسپولیسی ها با حضور آقا وحید و کریم در ترکیه/ عکس

 اولین جلسه تمرینی تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جدید، صبح امروز در کمپ ورزشی ارزروم ترکیه برگزار شد؛ جایی که شاگردان وحید هاشمیان با انرژی و انگیزه‌ای تازه، تمرینات خود را برای آغاز لیگ بیست‌وپنجم آغاز کردند.

14o15e1r3

پیشنهاد ویژه

در این تمرین، کریم باقری، امیرحسین پیروانی، په‌په لوسادا و امیلیو آلوارز به عنوان اعضای کادرفنی جدید، در کنار وحید هاشمیان، سرمربی تیم قرار داشتند و هدایت بخش‌های مختلف تمرین را بر عهده گرفتند.



افشین پیروانی، مدیر تیم نیز که پس از گذراندن تعطیلات، از آمریکا به ترکیه سفر کرده بود، در اواین تمرین از کنار زمین، عملکرد تیم را زیر نظر داشت.

یکی از چهره‌های مورد توجه در نخستین روز تمرین، تیوی بیفوما مهاجم کنگویی و خرید جدید سرخ‌ها بود که به تمرینات اضافه شد و از همان ابتدا با انگیزه بالا پا به توپ شد.

در کنار بیفوما، حضور چهره‌های تازه‌وارد دیگری چون پیام نیازمند، مجتبی فخریان، رضا شکاری و... در کنار ستاره‌های شناخته‌شده تیم، ترکیبی تازه را شکل داده بود.

پرسپولیس در کمپ مرتفع ارزروم، آماده می‌شود تا با چهره‌ای تازه به استقبال یک فصل سخت، پرچالش و البته پرامید برود. فصل جدید برای سرخ‌ها رسماً آغاز شده است.

ت ت
کدخبر: 281099 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین