۱۸ تیر ۱۴۰۴، ۱۲:۰۹

ولایتی: هر اقدامی علیه ایران، موجب حذف نفوذ آمریکا در منطقه است

ولایتی: هر اقدامی علیه ایران، موجب حذف نفوذ آمریکا در منطقه است

مشاور رهبر معظم انقلاب در شبکه ایکس نوشت: -ترامپ- و هر کسی اگر جرأت کند و در غرب آسیا اقدامی علیه ایران و جبهه مقاومت انجام دهد، چیزی از حضور و نفوذ آمریکا در منطقه باقی نخواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر ولایتی مشاور رهبر معظم انقلاب در شبکه ایکس نوشت: مقام معظم رهبری فرمودند: ایران هیچ‌گاه تسلیم نخواهد شد. این سخن، برآمده از تاریخِ ده هزارساله ملت مقاومی است که در برابر اسکندر، امپراطور بیزانس، مغول، استعمار بریتانیا و اشغالگران جنگ‌های جهانی سر خم نکرد.

این فردی که بامداد سخنی می‌گوید و شامگاه آن را نقض می‌کند، یا هر کس دیگری باید بداند که اگر جرأت کند و در غرب آسیا اقدامی علیه ایران و جبهه مقاومت انجام دهد، چیزی از حضور و نفوذ آمریکا در منطقه باقی نخواهد ماند.

کد خبر 6524518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
      1 0
      پرونده جاسوسان دستگیر شده با اولویت در حال پیگیری است.
    • IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
      0 0
      آمریکا جنایتکار اگر مسئول اصلی تجاوز به ایران است سوال اینجاست که پس چرا پزشکیان، عراقچی و... باز هم و هنوز هم به دنبال مذاکره با آمریکا جنایتکار هستند.
    • IR ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
      1 0
      جنایات رژیم صهیونیستی وهم آمریکا باید به صورت رسمی در دادگاه‌های بین‌المللی پیگیری شود.
    • IR ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
      1 0
      با هر کسی که با دشمن همکاری کرده باشد برخورد خواهد شد
    • IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۹
      0 0
      اگر دولت در مذاکره درس می‌گرفت، امروز شاهد فاجعه کشور نبودیم