در  مجمع تجلی چه گذشت؟/ میزان سود تقسیمی

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات ،تقسیم سود ۲۲ ریال به ازای هر سهم مورد تصویب سهامداران قرار گرفت.

به گزارش صدای بورس، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با حضور بیش از ۹۱ درصد سهامداران برگزارشد.

مرتضی علی‌اکبری مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در این مجمع، گفت: در سال مالی گذشته، جمع‌ سرمایه‌گذاری‌های شرکت به بیش از ۹ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسید. پروژه‌های شرکت به تفکیک محصول شامل پروژه‌های آهن‌اسفنجی با مجموع ظرفیت ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن است. در بخش فولادسازی نیز ظرفیت ۱.۶ میلیون تن داریم. در زمینه پروژه‌های کنستانتره سنگ آهن نیز امیدواریم تا پایان سال جاری بهره‌برداری آزمایشی آن به سرانجام برسد.

وی افزود: در مجموع، سرمایه‌گذاری‌ها به تعداد ۱ میلیارد و ۷۴۳ میلیون یورو بوده که سهم تجلی از آن ۴۰۰ میلیون یورو را شامل می‌شود. سود سال ۱۴۰۲ شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران ۴۴ میلیارد تومان بوده که نشان‌دهنده رشد قابل توجهی در سال ۱۴۰۳ است.

به گفته وی سبدگردان تجلی آفتاب تازه فعالیت خود را آغاز کرده است و امیدواریم در سال آینده به یکی از شرکت‌های موفق در این حوزه تبدیل شود.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: مساحت معدن عناصر نادر خاکی به ۲۰ کیلومتر مربع می‌رسد که دارای ۱۲۰ میلیون تن ذخایر است. تولید ۱۷ عنصر اکسید عناصر نادر خاکی در این معدن انجام می‌شود. انتظار داریم در آینده‌ای نزدیک، بهره‌برداری مطلوبی از عناصر نادر خاکی داشته باشیم.

مبلغی از سهامداران سوخت نشد

علی‌اکبری خاطرنشان کرد: حجم معاملات انجام شده در سال ۱۴۰۳ به حدود ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تعداد سهام معامله شده و ارزش سهام معامله‌شده، ۲۰۸۰ میلیارد تومان بوده است.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با اشاره به اینکه نماد ۲۳۲ برای مدت ۲۳۲ روز فعال بوده و ارزش بازار آن به بیش از ۱۹ همت بالغ می‌شود، ادامه داد:‌ ارزش معاملات همگن سهام بین شرکت‌های همگروه به یک هزار میلیارد تومان رسیده است که در رتبه سوم قرار دارد.

به گفته وی تغییرات قیمت سهام حدود ۲۳ ریال و میزان بازدهی آن نیز حدود ۵۷ ریال بوده است. شاخص کل بورس با ۲۳ درصد بازدهی کل مواجه شده و افزایش این شاخص ناشی از عملکرد خوب شرکت‌های لیدر و بزرگ بوده است. شاخص صنعت استخراج و کانه‌های فلزی تا پایان سال حدود ۲ درصد منفی بوده است، در حالی که شرکت تجلی ۲ درصد عملکرد مثبت نسبت به این شاخص منفی داشته است.

سود خالص ۲۴۵ میلیارد تومانی

علی‌اکبری به درآمدهای شرکت اشاره کرد و گفت: درآمد عملیاتی مستمر شرکت در سال ۱۴۰۳ به عدد ۴۹۱ میلیارد تومان رسید و سود خالص آن نیز ۲۴۵ میلیارد تومان بوده است. بخش ارزی سرمایه‌گذاری‌ها حدود ۱۱۵ میلیون یورو بوده که مجموع تسعیر ارزی سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت به ۹۴۰۷ میلیارد تومان می‌رسد.

وی تصریح کرد: پروژه فولاد شرق خراسان به دلیل برخی مشکلات، از زمان تأسیس به شرکت تجلی منتقل شد و از زمان واگذاری به این شرکت، پیشرفت فیزیکی خوبی داشته است. برخی از زیرساخت‌های این پروژه برای ۵ میلیون تن برنامه‌ریزی شده و اگر نقدینگی لازم به آن تزریق شود، پیش‌بینی می‌شود به تولید آزمایشی برسد.

خروج تجلی از زنجیره فولاد در سال ۱۴۱۰

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات به دیگر فعالیت‌های این شرکت اشاره کرد و گفت: سیمین هرمز به‌مدت دو سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و سال گذشته پیشرفت فوق‌العاده‌ای داشته است. انتظار می‌رود حداقل یک سال دیگر برای بهره‌برداری از آن زمان لازم باشد. ما از پیشرفت پروژه فولاد اسفنجی کردستان رضایت داریم، این شرکت خود دارای معدن در حوزه اکتشاف است و گندله فولاد اسفنجی کردستان توسط صبا نور تأمین می‌شود.

وی افزود: توسعه عناصر نادر خاکی نیازمند اقدام تدریجی بود. این اقدامات انجام شد و با وجود ریسک‌های بسیار، ریسک‌های مدیریت‌شده را پذیرفتیم و با بهره‌مندی از دانش شرکت تجلی، موفق به تفکیک و تولید نیمه صنعتی ۱۷ عنصر شدیم.

به گفته علی اکبری، چشم‌انداز سرمایه‌گذاری‌های تجلی شامل استراتژی‌ای است که به تصویب هیأت مدیره رسیده و در حال حاضر استراتژی دیگری در حال تهیه است که هدف آن خروج کلی از زنجیره فولاد تا سال ۱۴۱۰ و ورود به حوزه‌های طلا و مس است.

مصوبات:

در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، پس از تصویب صورت های مالی ،تقسیم سود ۲۲ ریال به ازای هر سهم به تصویب سهامداران رسید.

کد خبر 527696

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =