تهران منتظر ساپینتو؛ مربی محبوب آبیها در راه است!
منبع : خبرگزاری تابناک
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران حداکثر تا ۴۸ ساعت آینده وارد ایران می شود.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، نکته مهم درباره بازگشت ساپینتو این است که او این بار نیز با کادر فنی کامل خود به ایران میآید. بر اساس اطلاعات بهدستآمده، دستیاران پرتغالی او که در دوره گذشته نیز همراهش بودند، در این سفر حضور خواهند داشت و هماهنگیهای لازم برای شروع هرچه سریعتر تمرینات انجام شده است.
ساپینتو که در دوران نخست حضورش در استقلال محبوبیت قابل توجهی بین هواداران پیدا کرده بود، حالا در دومین تجربه خود با انگیزهای مضاعف به دنبال ساختن تیمی قدرتمند برای فصل جدید لیگ برتر است. با توجه به تغییراتی که در لیست بازیکنان استقلال رخ خواهد داد، حضور زودهنگام کادر فنی برای بررسی وضعیت نفرات فعلی و جذب بازیکنان مدنظر، اهمیت زیادی دارد.
باید دید ساپینتو در این بازگشت، چه برنامههایی برای تقویت استقلال دارد و آیا میتواند آبیها را دوباره به جمع مدعیان اصلی قهرمانی بازگرداند یا نه.