بقایی: آمریکا و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی عامل ادامه جنایت علیه بشریت در غزه هستند

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه تشدید نسلکشی در فلسطین اشغالی و کشتار وحشیانه صدها نفر از مردم بیدفاع فلسطین طی یک هفته اخیر در مناطق مختلف نوار غزه را بهشدت محکوم کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه حملات مستمر نظامیان صهیونیست به محلههای مسکونی، چادرهای آوارگان، مراکز اسکان و مکانهای توزیع کمکهای حیاتی را جنایات جنگی بیسابقه توصیف کرد و با اشاره به تکرار حملات هدفمند به مراکز تجمع آوارگان و نیز بمباران وحشیانه مدرسه مصطفی حافظ در شهر غزه، آمریکا، آلمان و دیگر حامیان و توجیهکنندگان رژیم اشغالگر را عامل و مسبب ادامه نسلکشی و جنایات علیه بشریت در غزه دانست.
وی ادعاهای مکرر مقامهای رژیم صهیونیستی را در مورد الحاق کامل کرانه باختری به سرزمینهای تحت اشغال رژیم صهیونیستی نشانه خطرناکی از توسعهطلبی این رژیم دانست و خواستار اقدام عاجل و جدی جامعه جهانی و کشورهای اسلامی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مقابله با طرح استعماری امحای فلسطین بهعنوان یک ملت و هویت تاریخی و ریشهدار شد.
بقایی همچنین با تمجید از تلاش مستمر فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر وضعیت حقوق بشر در افشای جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی و دفاع از حقوق مردم مظلوم فلسطین، فشارهای فزاینده آمریکا و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی برای ساکتکردن این گزارشگر را محکوم کرد.
- بیشتر بخوانید:
- بقایی: تماسهایی به طور غیرمستقیم وجود دارد
- بقایی: نشان دادهایم که در دفاع از خود در برابر هر متجاوزی مصمم هستیم
انتهای پیام/