پنجشنبه 23 مرداد 1404 - Thu 14 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • دوباره قفقاز از دست رفت!

  • پشت کدام میز مذاکره می‌کنید؛ همان که بمباران شده است؟!

  • آیا کریدور جعلی زنگزور راه‌حل نظامی دارد؟

  • قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد

  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • این غزه است که اسرائیل را از نقشه جهان حذف می‌کند

  • افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی

  • مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

  • پیام تسلیت به جناب سرهنگ شعبانپور

  • گلچین مداحی شهادت حضرت رقیه(س)

  • قالیباف صدای مظلومیت ایران در قلب ژنو فریاد زد

  • خروج هیئت‌های فلسطین، ایران و یمن از اجلاس بین‌المجالس به هنگام سخنرانی رئیس کنست اسرائیل

  • چرا اصرار بر یک باور در دولتمردان خصوصا وزارت خارجه پر‌رنگ است؟

  • پرده‌برداری رهبر انقلاب از لایه تمدنی جنگ ۱۲ روزه

  • هسته‌ای و حقوق بشر بهانه است آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است +صوت و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404411
    تاریخ انتشار: 12/تير/1404 - 12:40

    روایت پدر شهید نخبه از شهادت خانواده پسرش

    پدر یکی از نخبگان شهید به فارس گفت کل خانواده پسرم در اولین حملات اسرائیل به ایران در نیمه‌شب ۲۳ خردادماه، زیر آوار مانده و شهید شدند.

    روایت پدر شهید نخبه از شهادت خانواده پسرش

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    یکی از نخبگانی که در اثر حمله اسرائیل به خاک ایران در ساعات اولیه جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسید، شهید محمدرضا ذاکریان بود. این شهید نخبه، فارغ‌التحصیل رشته مهندسی مکانیک و دانشجوی دکترا در نیمه‌شب ۲۳ خردادماه در منزل مسکونی‌اش با خانواده خود به شهادت رسید و سپس در زادگاهش، امیرکلای بابل به خاک سپرده شد.این دانشمند علمی که به تحقیق و توسعه مشغول بود در دوران تحصیلی خود در دانشگاه به‌عنوان یکی از فعالان فرهنگی مؤثر در دانشگاه صنعتی اصفهان شناخته می‌شد. برای آشنایی بیشتر با این شهید با محمد حسین ذاکریان پدر نخبه علمی شهید  محمدرضا ذاکریان گفت‌وگو کرده‌ایم.ذاکریان در ابتدا به زمان شهادت پسرش اشاره کرده و گفت: کل خانواده پسرم در اولین حملات اسرائیل به ایران در نیمه‌شب ۲۳ خردادماه، زیر آوار مانده و شهید شدند. پسرم دو دختر به نام‌های فاطمه ۵ ساله و زهرا ۷ ماهه داشت که این طفلان بی‌گناه نیز به همراه پدر و مادر خود به شهادت رسیدند.

     

    وی درمورد مدارج علمی فرزند شهیدش گفت: پسرم در دوران مدرسه، در تیزهوشان درس خواند. در دانشگاه صنعتی اصفهان مهندسی مکانیک خواند و ارشد را در دانشگاه مالک اشتر تحصیل کرد. دوره دکترا را مکانیک هسته‌ای خواند که البته هنوز درس خود را تمام نکرده بود که شهید شد.ذاکریان سپس به شمردن ویژگی‌های اخلاقی این شهید علمی پرداخته و عنوان کرد: پسرم بسیار خوش‌رو و مهربان و در ارتباط با دیگران خیلی صمیمی بود. هروقت از تهران به اینجا می‌آمد به پایگاه بسیج مسجد جامع محل می‌رفت.

     

     


    وی در مورد عروس خود و همسر شهید ذاکریان نیز اظهار کرد: ایشان لیسانس شیمی و شغل معلمی داشت. یک خانم محجبه و باوقار و بسیار مودب از خانواده بسیار خوب بود. بچه‌ای که تربیت کرد با این که دختربچه ۵ ساله بود چادر به سرش می‌کرد و به او آیات قرآن یاد می‌داد.به گفته ذاکریان این نخبه علمی به نماز و عبادات خیلی مقید بود و علاقه شدیدی به رهبری داشت.وی در ادامه با اشاره به دشمنی صهیون‌ها عنوان کرد: دشمن فکر می‌کند با کشتن نخبگان و مردم و خراب کردن خانه‌ بر سر زن و بچه و بی‌گناهان خیلی قدرت بزرگی است و تصور می‌کند مردم ازاین کار می‌ترسند. در حالی که نیروهای خود دشمن بسیار ترسو و فقط به فکر فرار هستند اما ایرانیان در چند روز جنگ چند بار همه به وسط خیابان آمدند.پدر شهید ذاکریان سپس خطاب به اسرائیل گفت: اگر فکر می‌کنید که بندگان برگزیده خدا هستید، آرزوی مرگ کنید نه اینکه تا این حد از مرگ بترسید.

     

    البته این واقعیت تاریخ است که همیشه حق در برابر باطل است. خداوند هم وعده داده است که حق را پیروز می‌کند و مستضعفان را حاکمان بر زمین کند.


    وی در ادامه آیه ۵ سوره قصص از قرآن کریم را زمزمه می‌کند: «وَنُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ» پدر نخبه شهید عنوان کرد: قطعا دشمن نابود خواهد شد و اگر فکر می‌کنند با این حرف‌های خود انقلاب ما را نابود می‌کنند کور خوانده‌اند. اگر قرار بود انقلاب ما نابود شود، همان موقع که تازه انقلاب شده بود و ارتش و بسیجی نداشتیم یا زمانی که شهید بهشتی و  نمایندگان مجلس را زدند  نابود می‌شد. حتی رئیس جمهور و نخست وزیر ما را ترور کردند و اگر قرار بود انقلاب با این حرکت‌ها نابود شود تاحالا نابود شده بود. ان‌شاءالله این انقلاب پیروز است و به دست امام زمان می‌رسد و این امر بدون شک محقق خواهد شد.


    پدر شهید ذاکریان در پایان به منافقین و وطن‌فروشان اشاره کرده و گفت: دست‌نشانده‌های داخلی باید خجالت بکشند از مردم کشور خودشان که مزدوری می‌کنند و با پول، مثلا پایگاه یا نیروگاهی را نابود می‌کنند. قطعا اینها هم نابود می‌شوند. خدارا شکر این اتحاد و همبستگی که بر اثر این جنگ در کشور به وجود آمد یک خار چشم و ضربه سنگینی برای دشمن بود. مردم کشور ما به خون پاک این بچه‌ها با هم متحد شدند و یکپارچه شدند. ان‌شاءالله دشمن به‌زودی نابود شود

    نظرات بینندگان
    نظرات شما