۱۲ تیر ۱۴۰۴، ۱۱:۲۸

شکار بزرگ پلیس شاهرود؛ توقیف تریلی حامل کالای قاچاق ۱۰میلیاردی

شکار بزرگ پلیس شاهرود؛ توقیف تریلی حامل کالای قاچاق ۱۰میلیاردی

شاهرود- فرمانده انتظامی استان سمنان از توقف یک تریلی مشکوک و کشف کالاهای قاچاق با ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال در شاهرود خبر داد و گفت: متخلف به مراجع قانونی معرفی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سیدموسی حسینی صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از پاسگاه شهید نوری شاهرود در تشریح این خبر اظهار داشت: مأموران انتظامی شاهرود در سطح یکی از محورهای اصلی این شهرستان، به یک دستگاه خودرو تریلر مشکوک و برای بررسی‌های بیشتر آن را متوقف کردند.

وی افزود: پلیس در بازرسی قانونی خودرو، شش طاقه پارچه خارجی، ۱۹۳ بکس سیگار خارجی، ۲۵ کارتن فیلم رادیولوژی قاچاق و…کشف و ضبط کرد.

فرمانده انتظامی استان سمنان از معرفی فرد متخلف به مراجع قانونی خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش ریالی این محموله را بیش از ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

کد خبر 6519418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha