قمار ترامپ روی پرونده‌های فساد نتانیاهو؛ محاکمه‌اش نکنید!

قمار ترامپ روی پرونده‌های فساد نتانیاهو؛ محاکمه‌اش نکنید!

رئیس‌جمهور آمریکا تهدید کرد در صورتی که روند محاکمه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادامه یابد، کمک‌های نظامی واشنگتن به تل‌آویو ممکن است به حالت تعلیق درآید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با دفاع تمام‌قد و غیرمنطقی از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر جنگ‌طلب رژیم صهیونیستی، تهدید کرد که اگر محاکمه نتانیاهو لغو نشود، شاید مجبور شویم کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کنیم.

وی بدون اشاره به شرایط سخت مردم غزه و فلسطین که عامل آن نخست وزیر رژیم اسرائیل بوده است، مدعی شد: نتانیاهو در یک شرایط وحشتناک قرار گرفته است.

ترامپ با اشاره به تأثیر این محاکمه بر فعالیت‌های نتانیاهو، ادعا کرد: محاکمه نتانیاهو مانعی بزرگ برای انجام مذاکرات با ایران و حماس خواهد بود.

وی مدعی شد که نتانیاهو مشغول مذاکره با حماس برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی است و محاکمه او کار را برایش سخت می‌کند.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: محاکمه نتانیاهو همانند شکار جادوگران است که خودم نیز مجبور به تحمل آن شدم.

ترامپ در اظهاراتی غیرمنطقی گفت: نتانیاهو مأموریت‌های بزرگی بر عهده دارد و باید به آن‌ها بپردازد. این محاکمه یک سیرک سیاسی و با مذاکرات با ایران و حماس در تضاد است.

کد خبر 6514684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهران US ۰۴:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
      1 0
      کفتارها از هم دفاع میکنند.
    • US ۰۵:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
      2 0
      البته که دزد و جنایت کاران خبیث در مواقع نیاز به همدیگر کمک می‌کنند. اما ترامپ قلدر و دروغگو باز هم بلوف میزند که اگر محاکمه نتانیاهو قطع نشود کمک های نظامی را به اسراییل قطع میکند. همه مردم دنیا میدانند که ترامپ همچون کاری را نمیتواند بکند برای اینکه ترامپ خود سگ سر بفرمان صهیونیسم جهانی است . گذشته از آن تمام مردم دنیا میدانند که در صورت قطع کمک های نظامی آمریکا به اسراییل پایان اسراییل و نابودی قطعی آن جرثومه جنایت و کودک کشی است .
    • صادق IR ۰۶:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
      2 0
      حمایت یک تبهکاری مثل ترامپ از یک جنایتکار مثل نتان یابو طبیعی است .
    • US ۰۷:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
      4 0
      این حیله گری ترامپ و‌خود نتانیاهو که حنای بی رنگ . هر دو برای امریکا و‌اسرایل ارزشی ندارن . چون در امریکا بزودی خود ترامپ به داداگاه میره و اسراییل هم دیکه نفس های آخر را میکشه و دولتی در کار نخواهد بود