۴ تیر ۱۴۰۴، ۲۲:۰۹

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش استان سمنان؛ ۲۰۱ نفر جذب می‌شوند

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش استان سمنان؛ ۲۰۱ نفر جذب می‌شوند

سمنان- رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان از برگزاری آزمون استخدامی برای نهم و دهم تیرماه خبر داد و گفت: ۲۰۱ نفر طی آزمون استخدامی جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی منصفی راد شامگاه چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی جهاد دانشگاهی استان سمنان از تمدید فرصت ثبت نام در آزمون استخدامی خبر داد و ابراز داشت: این تصمیم بنا به شرایط حاکم طی هفته اخیر در کشور اتخاذ شده است.

وی با بیان اینکه متقاضیان از ساعت هشت صبح روز پنجشنبه پنجم تیرماه سال جاری با مراجعه به سامانه ثبت‌نام hrtc.ir می‌توانند در آزمون شرکت کنند، افزود: مهلت ثبت نام تا پایان روز جمعه ششم تیرماه خواهد بود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه ۲۰۱ نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش استان سمنان جذب می‌شوند، ابراز داشت: این افراد در مشاغل آموزگاری، دبیری و هنرآموز مشغول کار خواهند شد.

منصفی راد در ادامه تصریح کرد: متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش برای استان سمنان می‌توانند در ۳۰ عنوان شغلی آموزگاری، دبیری و هنرآموز ثبت نام کنند.

وی افزود: آزمون پنجشنبه ۹ مردادماه برای مشاغل آموزگاری و جمعه ۱۰ مردادماه سال جاری برای سایر مشاغل برگزار خواهد شد.

کد خبر 6512049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha