کد خبر: 720153
|
۱۴۰۴/۰۳/۳۱ ۱۳:۰۷:۲۶
| |

عراقچی در مصاحبه با ان‌بی‌سی: اگر واشنگتن برای بازگشت به دیپلماسی با ایران جدی است، با تل‌آویو تماس بگیرد تا همه‌چیز متوقف شود/ صحبت‌های ترامپ را بیشتر اهانت می‌بینم تا تهدید؛ ما همیشه با احترام درباره ترامپ صحبت کرده‌ایم

وزیر خارجه کشورمان در گفت وگو با ان‌بی‌سی گفت: تا زمانی که تجاوزات رژیم صهیونیستی ادامه دارد، ما آمادگی مذاکره با آمریکا را نداریم.

عراقچی در مصاحبه با ان‌بی‌سی: اگر واشنگتن برای بازگشت به دیپلماسی با ایران جدی است، با تل‌آویو تماس بگیرد تا همه‌چیز متوقف شود/ صحبت‌های ترامپ را بیشتر اهانت می‌بینم تا تهدید؛ ما همیشه با احترام درباره ترامپ صحبت کرده‌ایم
کد خبر: 720153
|
۱۴۰۴/۰۳/۳۱ ۱۳:۰۷:۲۶

وزیر خارجه کشورمان در گفت وگو با ان‌بی‌سی گفت:  تا زمانی که تجاوزات رژیم صهیونیستی ادامه دارد، ما آمادگی مذاکره با آمریکا را نداریم.

به گزارش ایسنا، بخش هایی از مصاحبه عراقچی در ادامه می‌آید:

 

  • من بارها به طرف‌های مقابل گفته‌ام که غنی‌سازی صفر غیرممکن است.
  • ویتکاف یک جنتلمن است و می‌توانید با او کار کنید اما هر بار صحبت خود را عوض می‌کند. شاید دلیل آن این، است که نمی‌توانست به چیزهایی که ما وعده داده بود، عمل کند.
  • در حال حاضر بی‌اعتمادی بین ما وجود دارد چراکه او به وعده‌های خود و آنچه به ما گفته بود که می‌توانیم انجام دهیم، عمل نکرده است.
  • برخی پیام‌های غیرمستقیم و مستقیم را ردوبدل می‌کنیم و برای جلوگیری از سوءتفاهمات، مواضع خود را بیان می‌کنیم.
  • این به معنای مذاکره نیست، آن‌ها از ما می‌خواهند که مذاکره کنیم اما ما وقتی مذاکره می‌کنیم که مذاکره‌ در کار باشد نه دیکته.
  • تصور کنید که آن‌ها یک یا دو تاسیسات ما را منهدم کنند. ما می‌توانیم آن‌ها را دوباره بسازیم چراکه دانش و فناوری آن، اینجاست. فناوری نمی‌تواند با بمباران از بین برود.
  • وقتی جنگ است، دو طرف به یکدیگر حمله می‌کنند و این کاملا قابل درک است. 
  • دفاع از خود حق مشروع هر کشوری است. اگر آمریکا به اسراییل ملحق شود، ما همان اقدام را انجام می‌دهیم.
  • دشمنان نمی‌توانند کاری انجام دهند. رهبر انقلاب میلیون‌ها پیرو نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر دارند.
  • من صحبت‌های ترامپ را بیشتر اهانت می‌بینم تا تهدید. عجیب است که چطور رییس‌جمهور یک به‌اصطلاح ابرقدرت،  این‌گونه صحبت می‌کند. ما همیشه با احترام درباره ترامپ صحبت کرده‌ایم.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها