آتشسوزی در پتروشیمی متانول کاوه بندر دیر بوشهر/ ۳ نفر در محل حادثه جانباختهاند

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و فوریتهای پزشکی استان بوشهر گفت: حادثه آتشسوزی در مخزن متانول شرکت پتروشیمی کاوه بندر دیر این استان تاکنون منجر به سه فوتی و ۱۰ مصدوم شده است.
وی افزود: باتوجه به گسترده بودن حادثه امکان افزایش شمار مصدومان و فوتیها وجود دارد. مصدومان به بیمارستانهای استان اعزام شدهاند.
مديرعامل هلال احمر بوشهر نیز درباره این حادثه گفت: حوالی ساعت ۱۱:۰۵ صبح روز دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴، یک فروند کشتی حامل متانول در اسکله شرکت متانول کاوه در بندر دیر استان بوشهر دچار آتشسوزی شد.
وی افزود: در حال حاضر، بر اساس اعلام تیمهای عملیاتی حاضر در صحنه، دو نفر همچنان در داخل کشتی محبوس هستند و با توجه به شرایط بحرانی، احتمال افزایش تعداد فوتیها وجود دارد.
وی بیان کرد: یک دستگاه آمبولانس و دو دستگاه خودروی کمکدار برای عملیات امداد و نجات به محل اعزام شدهاند. تلاش نیروهای امدادی برای مهار آتش و نجات محبوسین همچنان ادامه دارد.
توضیحات دادستان بندر دیر درباره حادثه
اکبری دادستان بندر دیر در گفتوگو با میزان در رابطه با حادثه در پتروشیمی کاوه بندر دیر گفت:طبق گزارش اولیه این حادثه در یک کشتی متعلق به پتروشیمی متانول کاوه که در اسکله متوقف بود، رخ داده است. این کشتی فاصله زیادی با محوطه اصلی مجتمع پتروشیمی داشت.
وی افزود: براساس اطلاعات اولیه یک کارگر در حال جوشکاری در مخزن کشتی بود که به دلیل وجود گازوئیل در کشتی، انفجار رخ داده است.
دادستان دیر بیان کرد: در این حادثه ۳ نفر فوت کردند و ۲ نفر مصدوم شدند و ۲ نفر مفقود هستند. مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدهاند.
اکبری با بیان اینکه عملیات اطفای حریق در حال انجام است تاکید کرد: دستورات قضایی لازم در رابطه با این حادثه صادر شده است.
تاکید معاون اول رئیسجمهور بر تسریع امدادرسانی در حادثه پتروشیمی کاوه
در پی وقوع حادثه آتشسوزی در پتروشیمی متانول کاوه بندر دیر استان بوشهر، محمدرضا عارف؛ معاون اول رئیسجمهور در تماس تلفنی با ارسلان زارع؛ استاندار بوشهر در جریان آخرین وضعیت حادثه، روند امدادرسانی، اقدامات انجامشده و وضعیت مصدومان قرار گرفت.
ارسلان زارع استاندار بوشهر نیز در این گفتوگوی تلفنی، گزارشی از اقدامات اولیه شامل اعزام نیروهای امدادی، انتظامی و کارشناسان فنی به محل حادثه ارائه داد و اطمینان داد که تمامی دستگاههای مربوطه در حالت آمادهباش قرار دارند.
تصاويری از ميزان خسارت در حادثه آتشسوزى كشتى حامل متانول در بندر دير بوشهر
مديرعامل هلال احمر بوشهر درباره آتشسوزی کشتی حامل متانول در بندر دیر بوشهر گفت: در اين حادثه تاكنون ٣ نفر جان باختند و ٣ تيم عملياتى براى امدادرسانى در محل حادثه حضور دارند.
سهلانگاری در عملیات جوشکاری، علت آتشسوزی در اسکله پتروشیمی کاوه
کورش دهقان با اشاره به حادثه آتشسوزی در اسکله پتروشیمی متانول کاوه بیان کرد: بر اساس آخرین گزارش دریافتی این حادثه سه نفر فوتی و دو مصدوم داشته که هماکنون در بیمارستان بستری و تحت مداوا هستند.
وی علت این آتشسوزی را جوشکاری در بارج (شناور حمل بار) پهلوگرفته در اسکله متانول کاوه اعلام کرد و ادامه داد: بر اثر سهلانگاری و بیاحتیاطی عوامل جوشکاری این حادثه رخ داده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری بوشهر افزود: هماکنون این آتشسوزی مهار شده و نیروهای آتشنشانی در حال خنکسازی محل هستند.
درحال تکمیل/