بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نماینده مجلس در واکنش به رسوایی کره: شائبه اخاذی وجود دارد؛ به ورزشکارانی که حرفشان را نشنیدیم، اجازه دفاع بدهیم!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 خرداد 1404 | 15:39

رییس فراکسیون ورزش مجلس درباره پرونده تجاوز دو و میدانی کاران در کره جنوبی صحبت کرد.

به گزارش خبرورزشی و به نقل از فارس، محمدمهدی فروردین در مورد آخرین وضعیت رسیدگی به موضوع بازداشت دوومیدانی کاران در کره جنوبی به اتهام آزار جنسی، اظهار داشت: قصوری از سوی متولیان امر صورت‌گرفته و باید بررسی دقیقی صورت بگیرد و مستند صحبت کنیم تا حقی از کسی ضایع نشود.

وی ادامه داد: همان‌هایی که معتقدند مجلس باید با جدیت برخورد کند، باید به ورزشکارانی که هنوز حرفشان را نشنیده‌ایم هم ارزش دفاع قائل شویم.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به اینکه شائبه اخاذی این روزها از سوی وزارت خارجه مطرح است و کارشناسان این وزارتخانه آن را عنوان می‌کنند، گفت: ما باید همه این یافته‌ها را جمع‌بندی کنیم و بعد از اینکه نظرات کارشناسان و شاهدان را شنیدیم، می‌توانیم اظهارنظر کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *