- گاف باورنکردنی مدیران استقلال؛ مطالبه غرامت میلیون دلاری از سوی کاریله!
- هایجک گزینه پرسپولیس توسط استقلال: ملیپوش ازبک آبیپوش میشود
- سپاهان تکلیف حضور انزونزی در استقلال را روشن کرد
- ساپینتو دو بازیکن قدیمی استقلال را کنار گذاشت
- ستاره خیبر: تیم بعدی من استقلال یا پرسپولیس است
- قلیزاده به استقلال پیوست + عکس
- ستاره استقلال با این تیپ، قراردادش را تمدید کرد (عکس)
- سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد / مربی سابق تیم ملی جایگزین کارتال!
- بمب جدید پرسپولیس، جانشین دورسون میشود
ماجرای تهدید به قتل نکونام توسط سعید لطفی / پیشکسوت استقلال را نزد تراپیست ببرید!
«سعید لطفی» پیش کسوت استقلال طی این سالها بارها «جواد نکونام» را هدف تیغ تیز انتقادات خود قرار داده و معتقد است که مصدومیت شدیدش که توسط نکونام اتفاق افتاد و تاثیر بسزایی در مسیر حرفهای او داشت، اتفاقی نبوده است.
به گزارش روزنامه خراسان: او به تازگی گفته: «آن مصدومیت مسیر زندگیام را عوض کرد. از خطای نکونام ناراحت نشدم، از حرفهایی که بعدش زد، ناراحتم. زخم و شکستگی خوب میشود اما حرفی که جگر را میسوزاند، خوب نمی شود. میخواستم نکونام را بکشم. مادرم قرآن گذاشت جلویم، قسمم داد. من هم گذشتم. جان نکونام، مدیون قسم مادرم شد اما اگر پرروبازی دربیاورد، قسمم را کنار میگذارم».
اما چرا این حرفها، خطرناک است و اگر چنین خشمی را نسبت به دیگری در خودمان احساس کردیم، باید چه کنیم؟
وقتی خشم مزمن را نمیفهمیم
خشم، یک انرژی روانی است که اگر دیده، فهمیده و هدایت نشود، میتواند به اشکال بسیار خطرناک و مخربی مانند پرخاشگری، نفرتپراکنی، تهدید و حتی خشونت تبدیل شود. در روانشناسی، تفاوت مهمی بین خشم و پرخاشگری وجود دارد. خشم یک هیجان درونی است اما پرخاشگری، رفتاری است که از آن هیجان نشئت میگیرد. ما ممکن است از فردی خشمگین باشیم، بدون آنکه رفتاری آسیبزننده نشان دهیم. اما اگر این خشم مزمن و انباشته شود یا بهدرستی شناخته نشود، میتواند به رفتارهای پرخاشگرانه علیه دیگران یا حتی خودمان منجر شود.
این همان نقطهای است که خشم از یک احساس انسانی، به یک خطر اجتماعی تبدیل میشود. خیلی از ما سالها با یک خشم حلنشده زندگی میکنیم. خشم نسبت به یک معلم، یک همکلاسی، یک والد سختگیر، یک مربی بیرحم یا یک دوست خائن. این خشمها اگر رها نشوند، در ذهن ما تبدیل به روایتهایی میشوند که دوباره و دوباره مرور میکنیم. ما نه تنها در ذهن، آن لحظهها را بازسازی میکنیم، بلکه گاهی ناخودآگاه دنبال فرصتی برای انتقامگیری یا اثبات قدرت خود هستیم. این همان نقطهای است که روان، دیگر جای امنی برای خود و دیگران نیست. اگر در درون خود خشمی نسبت به کسی احساس میکنیم، باید آن را جدی بگیریم. بیتوجهی به خشم، به معنای پنهانکردن زبالههای روانی است در زیر فرش ذهن. روزی، جایی و معمولاً در بدترین زمان، این احساسها به شکلهایی بروز میکنند که نه تنها برای دیگران، بلکه برای خود ما هم غافلگیرکنندهاند. بیتوجهی به خشم، میتواند باعث آسیبهای روانی و اجتماعی جدی شود.
اخبارمرتبط: نظری جویباری: دیدید چه سرمربی خوبی برای استقلال انتخاب کردم!؟
«لطفی» نیاز فوری به تراپیست دارد
صحبتهای «لطفی» یک خطر دیگر هم دارد و آن، عادی کردن و طبیعی جلوه دادن تهدید به قتل به خاطر خشم است! واضح است که سعید لطفی نیاز جدی به تراپیست و مشاوره دارد. افرادی شبیه او ممکن است در اطراف ما هم باشند. آن ها هم نیاز به کمک و تراپی دارند. باید قبل از آن که به خودشان و دیگران آسیب برسانند، پیدا و درمانشان کنیم. قبل از آن که خیلی دیر شود .
اخبارمرتبط: کاپیتان تیم ملی ارمنستان از لالیگا گزینه استقلال شد: وارازدات هارویان کیست!؟
پایان کار نظری جویباری فرارسید: گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال مشخص شد