خبر مهم برای سهامداران وبصادر/سود جذاب در راه است

معاون مالی بانک صادرات از افزایش سرمایه بانک به مبلغ ۴ همت خبر داد و گفت:در ۳۱ خردادماه بانک صادرات برگزار می شود که سود خوبی در این مجمع تقسیم خواهیم کرد .

به گزارش صدای بورس، محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، در مراسم «یک‌شنبه یک‌ناشر» که در محل شرکت بورس تهران برگزار شد، به مناسبت سالگرد ۱۶ سالگی ورود بانک صادرات به بازار سرمایه، این رویداد را به عنوان نقطه عطفی در مسیر چابک‌سازی، شفافیت و ارتقاء مدیریت بانکی برشمرد و گفت: افتخار داریم که بانک صادرات ایران، با سابقه‌ای درخشان، امروز با ظرفیت‌هایی فراتر از تصور در مسیر توسعه بازار سرمایه و اقتصاد ملی گام برمی‌دارد.

وی در ادامه به اقدامات انجام‌شده طی ۲۰ ماه گذشته اشاره کرد و افزود: در این مدت، دو مرحله افزایش سرمایه صورت گرفته است که هدف از آن صیانت از منافع سهامداران، افزایش بهره‌وری و حمایت از ارزش سهام بانک بوده است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین از تعامل گسترده بانک با بازار سرمایه سخن گفت و بیان داشت: در دو سال اخیر، تلاش کردیم تا منابع و توانمندی‌های بانک را به سمت حمایت از بخش‌های تولیدی و تزریق نقدینگی به بازار سرمایه هدایت کنیم و این رویکرد همچنان ادامه خواهد داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به واگذاری دارایی‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه بانک اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، عرضه موفق چند شرکت صورت گرفت و در سال پیش رو نیز برنامه‌هایی برای عرضه چند شرکت دیگر در دستور کار داریم.

سیفی با ابراز امیدواری نسبت به آینده بازار سرمایه، نقش بانک صادرات را در تقویت این بازار کلیدی دانست و تصریح کرد:برنامه‌ریزی شده تا با استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه، به رشد اقتصادی کشور و پایداری مالی بانک کمک کنیم.

سیدمجتبی صالحی، معاون مالی بانک صادرات نیز در نشست خبری مدیران ارشد بانک صادرات ایران در قالب برنامه “یک‌شنبه یک‌ناشر”، گفت:اطلاعیه‌های عرضه اولیه در سال ۱۳۸۸ در سایت کدال منتشر شد. در آن سال سود بانک صادرات بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد ریال بود که ۲۰۰۰ میلیارد ریال از آن به شعب ۲۰ گانه خارج از کشور اختصاص داشت. در ۳۱ خرداد ماه تقسیم سود خوبی خواهیم داشت و امیدواریم که بتوانیم رضایت سهامداران را جلب کنیم.

وی از افزایش سرمایه بانک به مبلغ ۴ همت خبر داد و اظهار داشت: این افزایش سرمایه از محل آورده نقدی انجام شده است و این افزایش سرمایه موجب تزریق منابع جدید به بدنه بانک خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به تجدید ارزیابی دارایی‌ها به ارزش ۵۷ همت گفت: بانک مرکزی با تجدید ارزیابی دارایی‌های بانک موافقت کرده و اکنون ۷۰ همت در حقوق صاحبان سهام باقی‌مانده است که می‌تواند در صورت اجرای فرآیند مولدسازی به سود انباشته تبدیل شود.

معاون مالی بانک صادرات ادامه داد: با تدوین دستورالعمل جدید کفایت سرمایه و فروش اموال مازاد، بانک صادرات در تلاش است تا نسبت کفایت سرمایه خود را بهبود بخشد.

وی افزود: هرچند برخی بانک‌ها زودتر وارد فرآیند مولدسازی شده‌اند، اما بانک صادرات نیز اقدامات مؤثری انجام داده و درخواست‌های لازم را به بانک مرکزی ارسال کرده است.

صالحی در ادامه به ارزش‌گذاری شرکت‌های وابسته بانک صادرات اشاره کرد و گفت: در حالی که ارزش بازار نماد “وبصادر” حدود ۵۵ همت است، ارزش شرکت‌های وابسته نظیر “وسپهر” و “نیشکر” به ترتیب ۲۸ همت و ۵۹ همت برآورد می‌شود که در مجموع از ارزش بازار بانک بیشتر است. این موضوع نشان می‌دهد که برای تحلیل دقیق‌تر بانک، باید عملکرد و دارایی‌های زیرمجموعه‌ها نیز در نظر گرفته شود.

صالحی با اشاره به رشد درآمدهای کارمزدی و عملیاتی بانک گفت: درآمدهای کارمزدی بانک نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۲ درصد رشد داشته و درآمدهای عملیاتی نیز با رشد ۴۴ درصدی همراه بوده که متناسب با افزایش دارایی‌های بانک ارزیابی می‌شود.

وی بیان کرد: برای اولین بار، سوزان واقعی شعبه‌ها محاسبه و ثبت شد. هر شعبه باید از نظر تراز نقدینگی و سودآوری ارزیابی شود. نرخ مؤثر تسهیلات در حال حاضر حدود ۲۰.۲ درصد است اما هنوز اسپرد (مارجین سود) مطلوب نیست. به همین دلیل برنامه‌ریزی برای بهبود تراز نقدینگی شعب در دستور کار قرار دارد.

معاون مالی بانک صادرات با اشاره به سابقه ورود بانک صادرات به بازار سرمایه در ۱۶ سال پیش گفت: ورود بانک صادرات به بورس در ۱۶ سال پیش، نقطه عطفی در مسیر چابک‌سازی، شفافیت و ارتقاء مدیریت بانک بود. امروز ظرفیت‌های بانک صادرات فراتر از آن چیزی است که برآورد می‌شود. در دو سال اخیر، با هدایت منابع به بازار سرمایه و تولید کشور، تعاملات مؤثری با بورس تهران داشته‌ایم.

وی افزود: در سال گذشته موفق به واگذاری بخشی از دارایی‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه شدیم و در سال جاری نیز برنامه داریم چند شرکت دیگر را عرضه کنیم.

صالحی گفت: این اقدامات در راستای تحقق الزامات قانون برنامه هفتم و کاهش بنگاه‌داری بانک‌ها انجام می‌شود. نشست خبری بانک صادرات ایران نشان داد که این بانک با اتخاذ رویکردی فعال در حوزه سرمایه‌گذاری، افزایش شفافیت، بهبود ساختار سرمایه و تعامل مؤثر با بازار سرمایه، در مسیر تقویت جایگاه خود در نظام بانکی و اقتصادی کشور گام برمی‌دارد.

عرضه “گشان” در ۲۵ خرداد

در بخش دیگری از نشست، رئیس اداره سرمایه‌گذاری بانک صادرات درباره وضعیت شرکت پدیده شاندیز (گشان) گفت: با وجود سهم ۱۵ درصدی بانک صادرات در این شرکت، بانک دو عضو هیئت‌مدیره در شرکت گشان دارد. مدیرعامل گشان تعیین شده و عرضه سهام آن در تاریخ ۲۵ خرداد انجام خواهد شد. پیگیر فسخ قرارداد با شرکت افسانه‌سازان نیز هستیم.

براساس این گزارش ، صبح امروز و همزمان با شانزدهمین سالروز عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری بانک صادرات ایران (وبصادر)، در مراسم یک‌شنبه_یک‌ناشر بورس تهران، زنگ آغاز معاملات بورس تهران توسط مدیرعامل بانک صادرات نواخته شد.
این مراسم نمادین، یادآور ورود یکی از بزرگ‌ترین نهادهای مالی کشور به بازار سرمایه است؛ حضوری که طی سال‌های گذشته نقشی تأثیرگذار در تعمیق بازار و افزایش مشارکت نهادهای مالی ایفا کرده است.

کد خبر 526713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =