یکشنبه 22 تير 1404 - Sun 13 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 402892
    تاریخ انتشار: 18/خرداد/1404 - 10:19
    قالیباف :

    آمریکابرای توافق باید تغییر رویکرد دهد

    رئیس مجلس گفت: رئیس‌جمهور متوهم آمریکا اگر به‌دنبال توافق واقعی است، باید از رویکرد تحمیلی، همراهی با رژیم صهیونیستی و سیاست‌های شکست‌خورده نتانیاهو دست بردارد، تنها راه توافق، تکیه بر توان داخلی و فشار معکوس برای دستیابی به یک توافق برد ـ برد است.

     آمریکابرای توافق باید تغییر رویکرد دهد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز یکشنبه در نطق پیش از دستور در صحن علنی مجلس، ضمن گرامیداشت یاد شهدای حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی، بر نقش ایران در مقابله با تروریسم و شکست داعش تأکید کرد و گفت: با جان‌فشانی سردار سلیمانی و شهدای مدافع حرم، طراحی‌های آمریکا و موجودیت داعش در منطقه پایان یافت و امنیت ملت ایران حفظ شد.

    قالیباف در ادامه به سفر اخیر خود به آمریکای لاتین اشاره کرد و افزود: در جریان این سفر و شرکت در اجلاس رؤسای مجالس عضو بریکس، دیدارهای دوجانبه‌ای با مقامات ونزوئلا، کوبا و برزیل داشتم که موجب شناخت بیشتر ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری این منطقه شد. توافقات و پیشنهادات مطرح‌شده در این دیدارها می‌تواند در صورت پیگیری دولت، اثرات مثبتی بر اقتصاد کشور داشته باشد.

    وی هدف اصلی این سفر را حضور فعالانه ایران در نهاد بریکس عنوان کرد و گفت: ایران به‌عنوان عضو جدید بریکس تلاش می‌کند در تقویت این نهاد اثرگذار نقش‌آفرینی کند، چرا که بریکس با هدف مقابله با یکجانبه‌گرایی و کمک به شکل‌گیری نظم جهانی چندقطبی تأسیس شده است.

    قالیباف راجع به اقدامات هیئت ایرانی در اجلاس بریکس خاطرنشان کرد: تلاش کردیم صدای مردم مظلوم غزه را به گوش جهانیان برسانیم. جمهوری اسلامی ایران همواره مدافع مظلومان، به‌ویژه مردم فلسطین خواهد بود.

    رئیس مجلس در ادامه نطق خود به مسئله مذاکرات هسته‌ای و تحریم‌ها پرداخت و تأکید کرد: ایران مطابق قانون اقدام راهبردی آماده است در قبال رفع تحریم‌ها و کسب منافع اقتصادی، با حفظ غنی‌سازی در خاک خود، اعتمادسازی برای صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای را انجام دهد، اما طرح اخیر آمریکا حتی اشاره‌ای به رفع تحریم ندارد، که نشان‌دهنده رفتار متناقض و غیرصادقانه واشنگتن است.

    وی در پایان هشدار داد: رئیس‌جمهور متوهم آمریکا اگر به‌دنبال توافق واقعی است، باید از رویکرد تحمیلی، همراهی با رژیم صهیونیستی و سیاست‌های شکست‌خورده نتانیاهو دست بردارد، تنها راه توافق، تکیه بر توان داخلی و فشار معکوس برای دستیابی به یک توافق برد ـ برد واقعی است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما