۱۷ خرداد ۱۴۰۴، ۲۲:۴۴

واکنش بقایی درباره اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی

واکنش بقایی درباره اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی

سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی نسبت به اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه در شبکه ایکس درباره اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی نوشت: حتی برای نظامی که به شدت معتاد به پیشبرد سیاست خارجی خود از طریق تهدید و ارعاب است، تحریم و ایذاء قضات و کارمندان دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل اجرای مأموریت قضایی‌شان، بسیار سخیف و زشت است.

وی افزود: ایالات متحده آمریکا به موازات ادامه سو استفاده از اختیاراتش در شورای امنیت سازمان ملل در جهت ممانعت از تصویب قطعنامه‌ای برای توقف نسل‌کشی در غزه، از قدرت و نفوذ خود برای تضمین حداکثری بی‌کیفرمانی رژیم اسرائیل به‌خاطر ارتکاب جنایات هولناک و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی سو استفاده می‌کند.

بقایی عنوان کرد: این امر ایالات متحده را به مصرترین و مداوم‌ترین هم‌دست در جنایات هولناک نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و تجاوزات رژیم اسرائیل تبدیل کرده است.

وی تاکید کرد: زمان آن رسیده است که جامعه بین‌المللی در برابر چنین سبعیتی که تار و پودهای حقوق بین‌الملل را متزلزل کرده و اصول بنیادین انسانی را رو به افول برده است، به پا خیزد.

کد خبر 6491830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۲۳:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۷
      0 0
      دیگه سازمان بین الملل پیر و فرتوت شده اند واز فلج شدنش خبر داده است به نظر دست نشانده امریکا است که تا موقعه که امریکا عملکرد درستی دارد انها پابرجا و ابرو دارند که هیچ وقت ابرو نداشتند و کلا چیزی دست ان نبوده ونیست