اقتصادیسیاسی

دو استثناء فرانسه در خصوص صدور سلاح به اسرائیل

دو وزیر فرانسوی صدور تجهیزات نظامی تهاجمی به رژیم صهیونیستی برای استفاده در جنگ غزه را تکذیب کردند.

میدل ایست نیوز: پس از آن که کارگران یکی از بنادر فرانسه از بار زدن تجهیزات نظامی به مقصد بندری در فلسطین اشغالی خودداری کردند، دو وزیر فرانسوی صدور تجهیزات نظامی تهاجمی به رژیم صهیونیستی برای استفاده در جنگ غزه را تکذیب کردند.

به گزارش الجزیره، ژان نوئل بارو وزیر خارجه فرانسه به رادیو فرانسه گفت کشورش تجهیزات نظامی برای استفاده در جنگ غزه در اختیار اسرائیل قرار نمی‌دهد و تجهیزاتی به اسرائیل ارسال می‌شود که برای دفاع از خود یا برای مونتاژ کردن و صدور مجدد است.

بارو گفت، فقط دو استثنا وجود دارد: نخست، تجهیزاتی که به اسرائیل امکان دفاع از خود را به ویژه از طریق گنبد آهنین می‌دهد چرا که ما حق اسرائیل برای دفاع از خود را باور داریم. استثناء دوم هم تجهیزاتی است که در اسرائیل مونتاژ و مجددا صادر می‌شود.

سباستین لکورنو وزیر ارتش فرانسه نیز گفت، موضع روشن فرانسه، نفروختن سلاح به اسرائیل است چرا که اسرائیل یکی از رقبای اصلی صنایع نظامی فرانسه است. وی افزود، سلاح‌هایی که فرانسه به اسرائیل صادر می‌کند صرفا قطعات گنبد آهنین و قطعاتی برای صدور مجدد است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − شش =

دکمه بازگشت به بالا