گروسی آدرس حمله داد!

برای دسترسی به حساس‌ترین قسمت تاسیسات هسته‌ای ایران باید از یک تونل مارپیچ به سمت پایین، پایین و پایین‌تر بروید من آنجا بوده‌ام!

گروسی آدرس حمله داد!

 

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای با روزنامه فایننشال‌تایمز گفته است؛ گفت‌وگوهای میان ایران و آمریکا بسیار جدی است. وی ادامه می دهد من مواردی را شاهد بوده‌ام که لازم بوده کشورها مجاب شوند که می‌خواهند مذاکره کنند. در اینجا چنین حالتی وجود ندارد. گفت‌وگوها کنندگان بسیار جدی هستند. 

گروسی در بخشی از صحبت های خود با اشاره به مکان قرار گرفتن دستگاه‌ها و تجهیزات هسته ای ایران در عمق زمین ؛ اذعان می کند که توانمندی‌های هسته‌ای ایران را نمی‌توان با یک حمله محدود از بین برد.

این روزنامه سپس به نقل از مدیرکل آژانس انرژی اتمی می نویسد ؛ حساس‌ترین چیزها در عمق نیم مایلی زیر زمین قرار دارند . من بارها آنجا بوده‌ام. برای رسیدن به آن‌ها باید از یک تونل مارپیچ به سمت پایین، پایین و پایین‌تر بروید.

گفتنی است که بارها کارشناسان نظامی آمریکایی و حتی رژیم صهیونیستی نابودی چرخه فناوری هسته ای ایران ؛ از طریق حمله نظامی و بمباران را غیر ممکن دانسته و این حرکت را عاملی برای تحریک ایران به سمت ساخت سلاح هسته ای دانسته اند . 

تیترکوتاه مدیا

فیتیله نمایشگاه ها را روشن کنیم؟

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار