پیشنهاد فنرباغچه به لروی سانه؛ بسیار بهتر از آنچه بایرن مونیخ حاضر است به او بدهد

ژوزه مورینیو خواهان همکاری با وینگر تیم ملی آلمان است که قراردادش در همین تابستان به پایان می‌رسد.

پیشنهاد فنرباغچه به لروی سانه؛ بسیار بهتر از آنچه بایرن مونیخ حاضر است به او بدهد

به گزارش منیبان؛ باشگاه فنرباغچه پیشنهاد جدیدی به لروی سانه ارائه کرده است؛ پیشنهادی با دستمزد خالص بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون یورو در سال، که بالاتر از پیشنهاد گالاتاسارای، قهرمان ترکیه، با دستمزد خالص ۱۰ میلیون یورو است.

بر اساس اطلاعات نشریه اشپورت‌ بیلد، گفته می‌شود که هر دو پیشنهاد تُرک‌ها، به‌مراتب بهتر از پیشنهاد بایرن مونیخ به سانه است. قهرمان پرافتخار آلمان، پیش‌تر دستمزدی حدود ۱۰ میلیون یورو به‌علاوه ۵ میلیون یورو پاداش برای هر فصل پیشنهاد داده بود؛ آن‌ هم به‌صورت ناخالص.

پیشنهاد ویژه

در واقع، بایرن و سانه پیش‌تر برای تمدید سه‌سالهٔ قرارداد به توافق رسیده بودند، اما ناگهان ستارهٔ هجومی بایرن تصمیم گرفت مدیر برنامه‌اش را تغییر دهد و حالا پینی زهاوی، یکی از سرسخت‌ترین وکلای دنیای فوتبال، نمایندگی او را بر عهده دارد. پس از این تغییر، بایرن خواسته‌های جدید سانه را نپذیرفت و سانه نیز پیشنهاد پیشین باشگاه را رد کرد.



علاوه بر دو باشگاه بزرگ استانبول، تیم‌هایی از عربستان سعودی، لیگ برتر انگلیس و ایتالیا _ از جمله قهرمان سری‌ آ، ناپولی _ نیز وضعیت سانه را زیر نظر دارند.

خود سانه تمایل دارد به لیگ برتر بازگردد. او پیش از حضور در بایرن، بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ برای منچسترسیتی بازی می‌کرد و شهر لندن برای او جذابیت زیادی دارد. با این حال، علاقهٔ باشگاه‌های بزرگ انگلیسی به جذب او چندان زیاد نیست.

از سوی دیگر، سانه همچنان قصد دارد بار دیگر با مسئولان بایرن وارد مذاکره شود. شکست بایرن در جذب فلوریان ویرتس ۲۲ ساله _ که ترجیح داده به لیورپول برود تا مونیخ _ ممکن است به نفع سانه تمام شود. در غیر این صورت، باید انتظار انتقالی آزاد در تابستان آینده را داشت.

منبع:طرفداری

ت ت
کدخبر: 277904 تاریخ انتشار
منبع طرفداری
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین