اقدام بی شرمانه این دختر جوان بخاطر یک عدد سیگار

​یک دختر جوان که ۲۴ ساله است به دلیل افسردگی شدید به بیمارستان مراجعه کرد تا با یک روانشناس دیدار داشته باشد.

اقدام بی شرمانه این دختر جوان بخاطر یک عدد سیگار

به گزارش منیبان به نقل از ممتاز نیوز، او که ساکن جنوب شرقی چین است برای رویایی با مشکلاتی که اخیرا با آنها دست به گریبان شده بود به یک مشاور مراجعه کرد و هنگامیکه در اتاق انتظار منتظر ملاقات با پزشک بود از یکی از مراجعان درخواست سیگار کرد.

و زمانیکه با پاسخ منفی او روبرو شد کنترل عصبی خود را از دست داد و به داد و فریاد پرداخت و زمانیکه متوجه شد کسی به درخواست او توجهی ندارد خود را از بالکن بیمارستان آویزان کرد و اعلام کرد اگر کسی به او سیگار ندهد خودش را خواهد کشت مردم که از کار او متحیر شده و ترسیده بودند با پلیس تماس گرفتند و با رسیدن پلیس همه چیز آرام شد . یک افسر جوان پلیس به او نزدیک شد و با دادن یک عدد سیگار به او وی را به آرامش دعوت کرد.

پیشنهاد ویژه

او بعد از کشیدن ۵ سیگار به گریه افتاد و پلیس جوان موفق شد در فرصتی مناسب او را از بالکن دور کند.گفته میشود این زن سابقه بیماری روانی ندارد اما اخیرا بخاطر مشکلات خانوادگی و اخراج از محل کار تحت فشار روانی بوده و همین امر باعث شد تا به روانپزشک مراجعه کند. پلیس این را تحت مداوا قرار داد و گفته میشود وی بدون هیچ جریمه ای بخاطر برهم زدن نظم عمومی بعد از بهبود شرایط روحی اش از اداره پلیس خارج شد.



سیگار6

ت ت
کدخبر: 277716 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین