افزایش هزینه سفر به عتبات برای عرفه

معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت، از افزایش ظرفیت برای سفر زیارتی عتبات عالیات و هزینه این سفر تا کم‌تر از ۵ درصد خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، مرتضی آقایی در جلسه وبیناری با رئیس سازمان حج و زیارت که در عربستان حضور دارد، گفت:‌ ۵۰ درصد ظرفیت‌ بیشتر برای تاریخ ۹ تا ۱۵خردادماه در سامانه atabatorg.haj.ir ایجاد شده است و متقاضیان می‌توانند در آن نام‌نویسی کنند. با توجه به استقبال متقاضیان به‌دنبال این هستیم تا ظرفیت‌های بیشتری ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید:

نرخ سفر به عتبات تغییر می‌کند

معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت اضافه کرد: افزایش قیمت این سفرها هم به نسبت مدت مشابه سال گذشته حدودا کمتر از ۵ درصد است و سعی کرده‌ایم با توجه به وضعیت موجود به‌ویژه در زمینه اسکان، قیمت‌ها را مدیریت کنیم.

آقایی به تنوع در بسته‌های سفر عتبات اشاره کرد و افزود: حدود ۲۵درصد ظرفیت ایام عرفه ۱۴۰۴ مربوط به سفرهای هوایی و ۷۵ درصد نیز زمینی است. بسته‌های اقتصادی نیز در این دوره وجود دارد و افرادی که تمایل دارند در بازه زمانی ۴۸ساعت به عتبات سفر کرده و به کشور بازگردند می‌توانند از این نوع خدمات استفاده کنند.

معاون عتبات عالیات درباره ارتقاء خدمات تغذیه‌ای به زائران در سامرا، اظهار کرد: با رایزنی‌های صورت گرفته ظرفیت لازم برای بهره‌مندی زائران از غذای مطلوب و باکیفیت اندیشیده شده و این مهم به‌زودی عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1268817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =