• جمعه / ۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404030200532
  • منبع : شهرداری تهران

توضیح شهرداری منطقه ۹ تهران درباره قطع درختان میدان آزادی

توضیح شهرداری منطقه ۹ تهران درباره قطع درختان میدان آزادی
عکس تزیینی است

شهرداری منطقه ۹ تهران به انتشار تصاویری در مورد قطعی درختان میدان آزادی واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا،  شهرداری منطقه ۹ با صدور اطلاعیه‌ای درباره قطعی درختان میدان آزادی اعلام کرد: با توجه به انتشار خبری مبنی بر قطع سه اصله درخت در میدان آزادی، بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند که اداره فضای سبز شهرداری منطقه۹، به جهت خطر ساز بودن درختان خشک در راستای حفظ جان و مال شهروندان، همچنین به دلیل آلودگی و آفت این درختان و احتمال تسری آن به سایر درختان سالم با رعایت کامل شفافیت و ثبت در سامانه مربوطه، با حضورکارشناس متخصص دکترای گیاه پزشکی اقدام به رفع خطر و جابه‌جایی تنه درختان آلوده مذکور کرده است. همچنین، به منظور حفظ و ارتقای فضای سبز منطقه، ۲۲ اصله نهال درخت چنار توسط کارشناسان اداره فضای سبز، پس از پاکسازی و آفت زدایی کامل، به صورت جایگزین کاشته خواهد شد.

فضای سبز شهرداری منطقه ۹ ضمن تأکید بر تعهد خود به حفظ محیط زیست و فضای سبز شهری، از همکاری و همراهی شهروندان گرامی در مشارکت برای کاشت درختان جایگزین تشکر و قدردانی می‌نماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۶ ۰۶:۲۳

وجدانا و خدا وکیلی دست از تخریب محیط زیست بردارید،