• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۶:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404022719447
  • خبرنگار : 71290

پیام کشورهای حوزه خلیج فارس به ترامپ

پیام کشورهای حوزه خلیج فارس به ترامپ

کارشناس مسائل منطقه با بیان این‌که «کشورهای حوزه خلیج فارس برخلاف گذشته رویکرد بسیار مثبتی نسبت به ایران دارند» گفت: به نظر می‌رسد ترامپ این پیام را دریافت کرد و اظهارات تند او علیه ایران ناشی از فشار لابی صهیونیستی بود.

به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهور آمریکا اواخر هفته گذشته به سه کشور حوزه خلیج فارس یعنی عربستان سعودی، قطر و امارات سفر کرد. این سفر پیام‌های مهمی را در سطح منطقه در بر داشت.

« دونالدترامپ» در جریان این سفر اتهامات بی اساسی علیه ایران مطرح کرد و با ادعاهای مخرب تمام تلاش خود را به کار برد تا موانع و چالش‌های جدید میان ایران و همسایگان ایجاد کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در نشست سرمایه‌گذاری عربستان سعودی و آمریکا، در اظهاراتی خصمانه علیه ایران مدعی شد که بزرگ‌ترین نیروی مخرب در خاورمیانه، ایران است، ایران باعث خرابی و ویرانی در یمن، عراق، سوریه،‌ لبنان و دیگر کشورهاست.

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران طی سخنانی در واکنش به سخنان ترامپ، بیان کرد: ترامپ مسئولان ایرانی را دزد خواند در حالی که آن‌ها دنیا را غارت می‌کنند و ما را که وجود خود رابرای خدمت به مردم گذاشته‌ایم طوری دیگر جلوه می‌دهند.

رئیس‌جمهور ایران همچنین تاکید کرد: آن‌ها می‌گویند ایران منطقه را ناامن کرده است؛ ما منطقه را نا امن کرده‌ایم یا اسرائیل که با حمایت آمریکا جنایت می‌کند؟ بهترین دانشمندان ما را ترور کردند بعد به ما تروریست می‌گویند. اسرائیل ۶۰ هزار انسان بی‌گناه را به خاک و خون کشید و دم از صلح می‌زنند.

پیام کشورهای حوزه خلیج فارس به ترامپ چه بود؟
دیدار ترامپ و بن سلمان در عربستان

سفر ترامپ به سه کشور حوزه خلیج فارس، بیش‌تر جنبه‌ اقتصادی و مالی داشت

«حسن هانی‌زاده» در گفت‌گو با ایسنا در تحلیل خود از سفر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه اظهار داشت: در واقع سفر ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به سه کشور عربستان، قطر و امارات که نخستین سفر وی در دومین دوره ریاست جمهوری اوست، بیش‌تر جنبه‌های اقتصادی و مالی داشته است؛ با توجه به این‌که آمریکا اکنون در شرایطی است که به لحاظ اقتصادی به‌عنوان بزرگ‌ترین بدهکار خارجی شناخته می‌شود، حجم بدهی‌های ایالات متحده به ۲۴ تریلیون دلار بالغ شده و آمریکا بیش‌ترین حجم بدهی‌های خارجی را در جهان دارد. 

وی افزود: بنابراین توجه «دونالد ترامپ» به بهبود وضعیت اقتصادی آمریکا متمرکز است، به همین دلیل جنبه اقتصادی و مالی برای ترامپ از اهمیت بیش‌تری نسبت به مسائل سیاسی و امنیتی برخوردار است. 

این کارشناس مسائل منطقه همچنین بیان کرد: در جریان این سفر ترامپ توانست قرارداد بسیار مهمی با سه کشور ثروتمند حوزه خلیج فارس امضا کند، همچنین عربستان وعده داد تا ۶۰۰ میلیارد دلار در آمریکا سرمایه‌گذاری کند و نیز یک توافق‌نامه نظامی میان «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان و «دونالد ترامپ» به مبلغ ۱۴۲ میلیارد دلار امضا شد که طی آن قرار است ظرف چهار سال آمریکا سلاح پیشرفته در اختیار عربستان قرار دهد. 

هانی‌زاده خاطرنشان کرد: مجموع سرمایه‌گذاری این سه کشور حوزه خلیج فارس بالغ بر ۲ تریلیون دلار می‌شود که به نوبه خود بزرگ‌ترین توافق‌نامه اقتصادی میان آمریکا و سه کشور حوزه خلیج فارس محسوب می‌شود که در طول تاریخ بی سابقه بوده است. 

پیام کشورهای حوزه خلیج فارس به ترامپ چه بود؟
دیدار امیر قطر و ترامپ

ترامپ قصد دارد مجموعه‌ای علیه ایران در کشورهای منطقه ایجاد کند

وی ادامه داد: علاوه بر این اظهارات متناقض ترامپ در سفر چهار روزه به کشورهای حوزه خلیج فارس نشان می‌دهد او قصد دارد مجموعه‌ای علیه ایران در کشورهای این منطقه ایجاد کند، از جمله این‌که پیشنهاد تشکیل سامانه دفاعی ضد موشکی را مطرح کرد که طبیعتا در آن اسرائیل نیز شرکت می‌کند، اما با توجه به رویکرد مسالمت‌جویانه کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نسبت به ایران، این موضوع مورد موافقت قرار نگرفت در واقع کشورهای عربستان، قطر و امارات نپذیرفتند تا این منظومه دفاع مشترک که در آن اسرائیل نیز مشارکت دارد، تشکیل شود. 

این کارشناس مسائل منطقه همچنین اظهار کرد: بیش‌تر حضور ترامپ در کشورهای حوزه خلیج فارس مسائل اقتصادی بود، همزمان با سفر ترامپ مجله اشپیگل در یک تیتر با معنا نوشت« شیخ دونالد بن ترامپ وارد خلیج فارس شد» این تیتر بسیار پر مفهوم و پرمعنا است که نشان می‌دهد مساله خلیج فارس برای جهان مهم است؛ اکنون نیز با این سفر ترامپ خود را عضو و جزو کشورهای خلیج فارس تلقی می‌کند و از این جهت مهم است. 

هانی‌زاده افزود: از سوی دیگر ضمن این‌که اظهارات نسنجیده، غیرسیاسی و کاملا تهاجمی که ترامپ نسبت به ایران داشت در شرایطی است که کشورهای عرب در تلاش هستند دیدگاه ایران و آمریکا را به یکدیگر نزدیک کنند تا تنش میان این دو به حداقل برسد زیرا افزایش تنش میان ایران و آمریکا برد امنیت در این منطقه را با مشکل مواجه می‌کند. درواقع کشورهای حوزه خلیج فارس نیز تمایل دارند مذاکراتی که میان ایران و آمریکا در جریان است به سرانجام مطلوبی برسد. 

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد ترامپ این پیام کشورهای حوزه خلیج فارس را دریافت کرد؛ ضمن این‌که اظهارات تند او علیه ایران ناشی از فشار لابی صهیونیستی است؛ زیرا معمولا نخستین سفر روسای جمهور آمریکا به اراضی اشغالی انجام می‌شود، اما اکنون چنین اتفاقی نیفتاد و این مساله موجب رنجش سران رژیم صهیونیستی شد به همین دلیل باید به نوعی وانمود می‌کرد که به لابی صهیونیستی نیز توجه دارد. 

پیام کشورهای حوزه خلیج فارس به ترامپ چه بود؟
دیدار ترامپ و محمد بن زاید رییس امارات

کشورهای حوزه خلیج فارس برخلاف گذشته رویکرد بسیار مثبتی نسبت به ایران دارند

این کارشناس مسائل منطقه در ادامه بیان کرد: چه بسا این سفر می‌تواند برای ایران نیز مفید باشد زیرا کشورهای حوزه خلیج فارس برخلاف گذشته رویکرد بسیار مثبتی نسبت به ایران دارند و از ترامپ خواستند تا به تنش میان آمریکا و ایران پایان دهد، علاوه بر این عربستان با سرمایه‌گذاری‌هایی که انجام می‌دهد نیازمند حاشیه امن است زیرا سعودی‌ها وارد مرحله جدیدی از مدرنیته و شهرسازی مدرن شده‌اند،‌ به تبع آن قطر و امارات نیز چنین هستند، لذا حرکت کشورهای منطقه می‌تواند موجب شود ترامپ به سمت برقراری رابطه متعادل با ایران از طریق مذاکراتی که اکنون در جریان است، باشد. 

هانی‌زاده با بیان اینکه «مذاکرات میان ایران و آمریکا در صورتی که به یک نقطه پایدار برسد نقطه قوت این سفر است»، گفت: در عین حال حضور تخریبی رژیم صهیونیستی در سفر رئیس‌جمهور آمریکا و تحرکات جدید در حوزه مذاکرات نیز جزو نقشه تخریبی آن‌هاست. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۰۹:۳۳

بدون قوم یهود و دولت صهیونیستی دنیا جای بهتری برای زندگی کل ملت ها خواهد بود

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۰۹:۳۸

اگر کشورهای عربی همت کنند و متحد شوند، قدم اول این است که پای آمریکایی ها را از ورود به کشورشان قطع کنند نه برای تملق و منت کشی هر ماه دعوتش کنند! این عربها از آمریکا می ترسند! وگرنه چه لزومی دارد که مییاردی هدیه بدهید! این یعنی باج دادن و منت کشی

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۰۹:۵۱

ترامپ جنایت کار است وباید اعدام شود ومی شود چون خدا بزرگ است با چشم خودمان خواهیم دید

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۱:۰۶

یعنی تنها کشور مشکل ساز روی کره زمین ایران هست وتنها کشوری که باعث خرابی وویرانی در منطقه می شود ایران هست ،یعنی ایران مرض دارد که باعث خرابکاری در منطقه بشود وایران به تنهایی اینکار رو می کنه ،اسرائیل این وسط کاری نمی کنه که اینا گیر دادن به ایران

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۱:۱۲

کشورهای منطقه همه با هم متحد شوند و خودشان برای هم و برای هم کار کنند و ب ملت مظلوم فلسطین و لبنان و یمن کمک کنند و صهیون ها ی جنایتکار را از منطقه بیرون کنند فلسطین متعلق به مردم فلسطین است غاصبان صهیون از هر کشوری ک آمده اند باید برگردند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۲:۰۷

این ایران است که با تسلیم یا مقاومت جایگاه خود و ترامپ را در منطقه تثبیت یا زایل میکند.اعراب ملتهای ترسو و هوا پرستی هستند که شاخکهای تیزشان خیلی سریع جهت قدرت را پیدا میکند و به آن آویزان میشوند.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۳:۰۵

زنده باد ایران و ایرانی مرگ بر آمریکا و اسرائیل

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۲:۳۴

کشوری‌که‌امن‌هست‌وکسی‌قصد‌حمله‌به‌آن‌ندارد‌چه‌نیازی‌به‌تسلیحات‌نظامی‌دارد‌که‌هرسال‌این‌تسلیحات‌ازرده‌خارح‌می شوند‌ترامپ‌یک استثمارگر‌هست عربستان‌میتوانست‌تقاضای‌ایجاد‌چند‌شرکت‌بزرگ‌تولیدی‌با‌فناوری‌جدید‌درعربستان‌را‌بکند‌محال‌بود‌این‌ترامپ‌بپذیرد‌

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۳:۲۸

گاوهای شیر دهی هستند و ترامپ چوبانی انها رو میکند هر از گاهی هم میدوشه هم میفروشه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۳:۵۴

باسلام به‌ ایران بزرگ شیر واقعی عزیز ودوست داشتنی و با رهبر فرزانه وسپاه غیورش

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۳:۳۱

اصلا همه چیز تقصیر ایرانه چون باج نمیده و حق شو میخواد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۳:۴۲

اسرائیل غده سرطانی نمی گذارد آرامش برقرار شود متاسفانه آمریکا هم زیر دست یهود صهیونیست قرار دارد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۴:۰۶

عامل بدبختی منطقه شیطان بزرگ است

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۴:۱۰

نتانیاهو جلاد اعدام باید گردد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۴:۱۷

سلام به خون پاک شهدا ازنظرمن اقای جای پای خودش واسراییل توی منطقه میخواد محکم کند وبرای باج گرفتن ازعربهای سرگردان ولی ایران من گول ترامپ نمی خورد وبه راه خود ادامه می دهد ما احتیاج نه به عربها داریم نه امریکا وسلام

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۴:۳۱

باسلام همواره در طول تاریخ همیشه دشمنان از شکاف فرقه ای در اسلام و تنوع نژادی امتهای مسلمان بیشترین بهره برداری به نفع خود و به ضرر مسلمانان برداشته آمد با مطرح کردن ایران به عنوان تهدید برای اعراب آنها را می ترساند و ثروت آنها را می برند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۴:۳۸

چقدر امیران شبیه برده ها شده اند در اینجا ترامب دوشیدشان رفت.. یادی هم بکنیم از صدام آن همه طرفشو گرفتن.. آنهمه بهش بها دادن آخر وقت در قفس کسی سراغی ازش نگرفت.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۵:۰۲

سلام باید همان جا جواب یاوه گوئی های ترامپ را می دادند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۵:۰۴

درود بر ایران، ایرانی لعنت شیطان بر ترامپ دلقک

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۵:۳۹

چرا انتقام خون شهیدان. سردار سلیمانی و یارانش‌جلوی فرودگاه بغداد به دستور ترامپ به شهادت رسیدند گرفته نشد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۵:۵۳

با دیدن رفتار ترامپ و حرفهایی که میزنه بخصوص حرکات بچه گانه در موقع سخنرانی و مصاحبه تعجب میکنم چطوری مردم امریکا به اینجور ادمی رای دادن!!!کاملا مشخصه ادم نرمال و عادی نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۵:۵۷

دنیا افتاده به دست دلال باشی واقعا چطور مردم دانشمند و باسواد آمریکا چنین لاتی را انتخاب کرده اند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۶:۳۵

اسرائیل همیشه باحیله وخودنمائی کاذب درمقابل امریکا خودرازنده نگه داشته وهرکاری امریکابخواهددرمطقه خلیج فارس انجام دهدنتانیاهوان راازمسیرمثبت خارج میکندحتی ترامپ راهم فریب میدهد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۶:۴۴

کشورهای عربی عربستان وقطرو.....بدانندکه بایدقدرانرژی رابدانندباکشورماهماهنگ باشندامریکادنبال ذخیره نفت باقیمت ارزان است چون اینده راپیش بینی کرده ودنبال نابودی منطقه خلیج فارس است طمع خدایاتاکجاپیش رفته عرب هابرای نجات ازجمهوری اسلامی ایران کمک بگیرن

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۷:۰۷

ترامپ پولها وکادوهای عجیب عربهارادیدهول افتادونفهمیدراجع به ایران چی میگه،ماهمه چیزراباعزت میخواهیم باذلت ارزشی برایمان ندارد.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۷:۱۶

صهیونیست های جنایت عامل تمام کشتار وجنایتها در خاورمیانه که از حمایت غرب الخصوص آمریکا برخودار ند موجودیت شأن در کشتار تجاوز تعریف شده

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۷:۳۸

اصلا مگه آمریکا چی داره که می‌ترسند سفید پوستها آدمهای بسیار ضعیفی هستند از نظر اقتصادی هم که به گدایی افتاده واقعا از چی ترامپ می‌ترسند باید اومده بود کشورهای عربی کارش رو میساختن حالا هم بگید صدقه دادید بهش هوا برش داشته فکر میکنه کیه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۷:۳۸

اگر مسلمان هامتحدشوندترامپ مرامپ نتانیاهو متانیاهوکیه اونهاسگهای کی باشندچنین وق وق کنند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۲۰:۵۳

ان شاءالله به حول قوه الهی وعنایات خاص امام زمان عج ورهنمودهای امامین انقلاب درطول ۴۷سال ازپیروزی انقلاب تاکنون ازخیلی حوادث وگردنه ها عبورکردیم،باپشوانه همین مردم همیشه درصحنه دشمنان راناکام گذاشتیم که ازنظرتجهیزات وامکانات نسبت به حال دستمان خالی بود

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۸:۱۴

امریکاازصنحه روزگارمحو می شودانشاالله

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۸:۱۹

مرگ بر گاوان شیرده مرگ بر گاوچران شیردوش شرم وننگ بر آل سعود و برخی ازشیوخ پست که با قاتل هزاران برادرو خواهر دینی خود دست ذلت وخواری می‌دهند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۸:۲۱

واقعاً جای بسی تأسف ونگرانیاست قدرت جهانی به دست نادانترین آدم قرارگرفته وبه قول معروف شمشیر تیز در دستان زنگی مست یعنی ترامپ احمق وبی شعور افتاده ایشان فکرکرده دنیا زمان قدیم است ومردم را می شود فریب داد واقعاً آدم شاخ در میاره

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۹:۰۰

نتانیاهو و آمریکا که فلسطین را اشغال کردندومردم فلسطین را آواره کشورهای دیگر میکنند دزد وغارتگر هستندو دنبال منابع کشورها هستند و همه کشورها را زیر سلطه خود بگیرند دیدن این اتفاقات افتاده مشخص است

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۹:۲۱

درود بر ایران. ایران قوي درود بر خلیج فارس آرام و اگر کسی دست درازی کند خروشان خواهد شد در حالی که با اولين موج خود ترامپ را غرق خواهد کرد. ای ترامپ قاتل فعلا خيمه شب بازی هستی و کسانی دل به تو بسته اند خبر ندارند وارد سیاهچاله می‌شوند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۹:۲۶

اگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نبودند ، آمریکا بحران اقتصادی و مالی خود را چگونه تامین میکرد؟!!!! این گاوهای شیرده ترسو ، برای آمریکا و اسرائیل اسباب و وسیله خوبی جهت فروش تسلیحات نظامی و وابسته به آمریکا هستند. کمی جمعیت ترس از اداره کشور می آورد!!

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۱۹:۲۹

جریان ترامپ مانند همان دزدی است که خود داد میزد آی دزد ؛دزد بگیرید ! با بزرگ کردن خطر ایران و خطر اتمی ایران ؛اعراب را از متوسل شدن بزور و نظامی و خراب کردن منطقه ترساندن و از آنها تلکه گرفته یا دلار می‌دهید یا امنیت و آسایش منطقه را خراب میکنم !

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۲۰:۰۸

سلام به نظرمیرسدهنوزترامپ فکرمیکنداسرائیل راست میگویدوهمچنین کنگره بااعمال فشاربرترامپ میخواهد مذاکره راباشکست مواجه کنندبه نظرمیرسدترامپ کار سختی درپیش داردوگرنه مانیازی به مذاکره باهیچ کشوری نداریم وهمه اینهابهانه ای برای ممانعت ازپیشرفت ایران است

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۲۰:۲۹

عرب های ترسوء ترامپ بدبخت خاک برسرتون بی غیرتهای منطقه لعنت لعنت

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۲۱:۰۶

اخه یک آدم روانی که تعادل روحی ندار ویک سری ادمای دیوانه تر از خودش اون رو انتخاب کردن چه انتظاری میشه داشت احمق توهمی که میخواد برای ما اختیار داری کنه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۲۲:۳۲

حاکمان عزیز کشورمان باید بايد دهن کثیف ترامپ احمق الکلی را ببندند که در منطقه خاورمیانه درس عبرتی باشه برای کشورهای اعراب بادیه نشین مزدور زنده وپاینده ایران عزیز مان

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۸ ۲۳:۲۲

ترامپ مغرور و حامی کودک کش تو خودت مسول ناامنی در خاورمیانه هستی کی گفته از اون طرف دنیا بیای بگی می‌خواهی مارو درست کنی؟!!مگه ما با همسایه ها مشکلی داریم .

avatar

هوالاعلم والعادل ؛ سلام، خداقوت *درفلسفه واقامهٔ شکرانهٔ خلقت؛ جامعه ای(جهان وجهانیانی) بایدمهیاشودکه همگان درآن برخوردارازمواهب خالق متعال وشکرگزاردرگاه نابش باشند. صلح پایدارجامعه مستلزم برقراری عدالت درعرصه های مختلف برای همهٔ بشریت می باشد.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۰۰:۰۰

مرگ بر آمریکا و اسرائیل زنده باد ایران که فریب آنها را نمی خورد زنده باد رهبر

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۰۰:۵۲

امروز افتخار ما است که از شرافت فلسطین دفاع میکنیم

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۰۳:۵۷

معلومه کشورهای عربی که دنبال ثروتمند تر شدن هستند در زمین آمریکا بازی می کنند.برای اعراب رفاه و ثروت بسیار بالاتر از ایدئولوژی و ...است.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۰۸:۳۸

ترامپ حیوانی انسان نما است ، آمریکا داعش را ایجاد کرد اما ایران آن را نابود کرد .اما ترامپ ادعا می‌کند داعش به دست ائتلاف امریکایی نابود شده پس ترامپ دروغگو هم هست . دولتهای عرب بزودی خواهند فهمید ترامپ نه تنها دوست آنان نیست بلکه دشمن آنان است .

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۰:۲۶

ایران سرزمین نجیب زادگان،اراجیف ترامپ را فقط یک مشت بزدل و جنایتکار و احمق باور میکنند‌

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۰:۳۰

خداکنه آمریکا این موش نجس صیهو نستها را خودش درست کرده خودش هم خراب کنه ازبین ببره

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۰:۳۶

خدا لعنت شان کنه الهی دوره کشور ما می پللکه ملعون

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۳:۴۱

اقای ترامب میادقرارداد2تریلیون دلاری با سه کشورخلیج فارس(گاوشیرده)می بنددنیازبه امنیت درخلیج فارس داردکه بایدمدیون ایران باشدکه باعث امنیت درخلیج فارس است والاامریکادرمنطقه خلیج فارس جزجنگ وغارت وخونریزی چیزی دیگه ای نداشته وافرین به موضع رییس جمهور

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۴:۱۵

ترامپ یک غلطی مثل غلط های همیشه کرده . آفرین به مردم هوشمند غیور ک هنوز هم بوی و رنگ بچه های انقلابی را حفظ کردید آفرین ب شما عزیزان ک با کامنتهای حمایتی از خاک وطن و کشور پشت هم را داریم دورد بر شرفتان دورد ب غیر توان زن و مرد ایرانی

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۴:۲۶

ایران همیشه پیروز بوده و هست و خواهد بود مردم ایران مردمی متحد و دلسوز کشور هستند وقتی یک کشور اینگونه مردمی دارد هیچکس و هیچ دولتی جلودار ان نیست زنده باد ایران، زنده باد ایرانی

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۶:۱۶

کافرهمه روبه کیش خودپندارد .خب آقای ترامپ با سیاست یه بوم دوهواکه نمیتونی ارتباط بادنیا برقرارکنی . چطور ایران رو تهدیدی برای اسرائیل میدانی ولی کشته شدن روزانه ی زنان وکودکان ومردم بی پناه غزه وفلسطین توسط اسرائیل جنایتکار بی رحم برایت اهمیت ندارد؟