سه شنبه 20 خرداد 1404 - Tue 10 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • ششمین خرید باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات/پرداخت رضایت‌نامه در ۲ قسط

  • سند «چارچوب مسقط»/تلاش آمریکا و ایران جهت یک تفاهم سیاسی قبل از 20 خرداد

  • امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است + فیلم

  • ترامپ دنبال سر کار گذاشتن است اما کاش مستقیم هم مذاکره کنیم(!)

  • قالیباف رئیس مجلس ماند +فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400883
    تاریخ انتشار: 21/ارديبهشت/1404 - 19:55
    عراقچی:

    مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

    عراقچی: مواضع طرفین در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده / گفت‌و‌گو‌ها رو به جلو بود / دور بعدی با فاصله یک هفته برگزار می‌شود

    مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»


    ((عراقچی: مواضع طرفین در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده / گفت‌و‌گو‌ها رو به جلو بود / دور بعدی با فاصله یک هفته برگزار می‌شود))

    وزیر امور خارجه پس از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا تاکید کرد: می توانم بگوییم نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود. ما مقداری از فضاهای کلی فاصله گرفتیم و وارد موارد جزیی شدیم. در. این شرایط مذاکرات دسوار می شود.

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت:

    عباس عراقچی، وزیر امور خارجه پس از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا تاکید کرد: می توانم بگوییم نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود. ما مقداری از فضاهای کلی فاصله گرفتیم و وارد موارد جزیی شدیم. در. این شرایط مذاکرات دسوار می شود.

    به نوشته تسنیم، او ادامه داد: بحث های بسیاری مفیدی انجام شد و دو طرف درک بهتری از مواضع هم دارند. مقدار زیادی موضوعات مورد اختلاف ابعادش باز شده و مواضع مقداری بهم نزدیک شده است. می‌توان گفتگوها را رو به جلو ارزیابی کرد.

    عراقچی تصریح کرد: برای جلسه بعدی توافق شده اما روز و مکانش بر عهده وزیر خارجه عمان است. فکر می‌کنم با فاصله یک هفته برگزار شود.

     

    غنی‌سازی حتما باید ادامه یابد/ رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکره


    وی درباره غنی سازی و رفع تحریم، گفت: این دو موضوع از موضوعات اصلی مذاکره است. از نظر ما غنی‌سازی موضوعی است که حتما باید ادامه یابد و هیچ جای مصالحه در خصوص آن وجود ندارد.

    ممکن است ابعاد، اندازه‌ها، سطح و میزان آن به جهت اعتمادسازی مثلا در یک دوره‌ای محدودیت‌هایی برای آن قائل شویم، مشابه بار گذشته، ولی اصل موضوع غنی‌سازی اصلا قابل مذاکره نیست.

    عراقچی درباره بحث رفع تحریم‌ها اظهار داشت: منظور و مقصود ما از مذاکره رفع تحریم‌هاست و رفع تحریم‌ها در هر شرایطی یکی از پایه‌های مذاکره ماست و این الان مورد توافق دو طرف قرار دارد.وزیر خارجه بیان کرد: در موضوعات اختلافی به هم نزدیک‌تر شده‌ایم. حداقل همدیگر را بهتر درک می‌کنیم. مواضع ما که کاملا روشن است و برای طرف مقابل ابعادش شناخته شده و امیدوارم در ادامه پیشرفت بهتری داشته باشیم.

    انتظار از طرف آمریکایی

    وزیر خارجه درباره مواضع متناقضی که از سوی آمریکایی‌ها مطرح می‌شود نیز بیان کرد: متأسفانه مواضع ضد و نقیضی از طرف آمریکایی به خصوص در عرصه رسانه‌ای و عمومی می‌شنویم که اصلا کمکی به حال مذاکره نمی‌کند و امروز یکی از موضوعات مورد بحث ما همین بود که این روش به نفع مذاکره نیست و باید اصلاح شود.

    همانطور که ایران روی مواضع خودش ثابت قدم است و در بیان مواضع خود دقت لازم را دارد و مواضع متفاوت و ضد و نقیضی را ابراز نمی‌کند، همین انتظار از طرف آمریکایی می‌رود.

    رئیس دستگاه دیپلماسی گفت: بحث‌ها امروز خیلی مفید بود و امیدواریم کمتر شاهد چنین رفتاری باشیم، ولی مشخصا این نکته مورد ما تأکید قرار گرفت که برداشت‌های متناقض رسانه‌ای اصلا مورد پذیرش ما نیست و باعث خدشه به مذاکرات خواهد شد و اگر تکرار شود ما هم ناچاراً به همان ترتیب رفتار می‌کنیم. به نظرم یک مقدار الان در این مواضع و مشکلات به هم نزدیک‌تر شدیم.










     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما