لیگ امارات با بازیکنان ایرانی بشکن می زند؛ قائدی از سردار جلو زد!

وینگر ایرانی تیم فوتبال الاتحاد کلبا با درخشش در فصل جاری لیگ ادنوک امارات بالاتر از سردار آزمون مهاجم تیم شباب الاهلی قرار گرفت.

لیگ امارات با بازیکنان ایرانی بشکن می زند؛ قائدی از سردار جلو زد!

به گزارش منیبان؛ تیم‌های فوتبال الاتحاد کلبا و دبا الحصن در هفته بیست و سوم لیگ ادنوک امارات شامگاه شنبه ۱۳ اردیبهشت به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود الاتحاد کلبا خاتمه یافت. مهدی قایدی وینگر ایرانی الاتحاد کلبا در این بازی یک گل و یک پاس پل به نام خود ثبت کرد.

قائدی با گلی که در این بازی به ثمر رساند تعداد گل‌های خود در لیگ ادنوک امارات را به عدد ۱۳ رساند و این در حالی است که سردار آزمون مهاجم ایرانی شباب الاهلی در دیدار تیمش مقابل الوصل موفق به گلزنی نشد تا با ۱۱ گل زده پایین‌تر از قایدی در جدول آقای گلی لیگ ادنوک امارات قرار گیرد.

پیشنهاد ویژه

لیگ امارات هفته‌های پایانی خود را سپری می‌کند و باید دید در نهایت کدام بازیکن ایرانی می‌تواند آمار بهتری را در این فصل از خود ثبت کند.



منبع: مهر

ت ت
کدخبر: 273648 تاریخ انتشار
منبع مهر
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین