ادعای زن جوان بعد از مفقودی شوهرش؛ تتوکار شوهرم را کشته است!
زن جوان که به اتهام ناپدید شدن شوهرش مورد بازجویی قرار گرفته بود، مدعی شد یک تتوکار متجاوز او را کشته است.

زن جوان که به اتهام ناپدید شدن شوهرش مورد بازجویی قرار گرفته بود، مدعی شد یک تتوکار متجاوز او را کشته است.
به گزارش منیبان به نقل از فرارو، اوایل فروردین امسال مردی از ناپدید شدن پسر ۳۰ سالهاش خبر داد و گفت: «مدتی است از پسرم بیخبرم؛ مطمئنم همسرش میداند او کجاست اما به ما حرفی نمیزند.»
به گزارش ایران، با شکایت مرد میانسال، عروس خانواده احضار و مدعی شد با همسرش دعوا کرده و او خانه را ترک کرده و دیگر بازنگشته است، اما درادامه وقتی بازجوییها شدت گرفت، راز عجیبی را برملا کرد و گفت: «من به اجبار با این مرد ازدواج کردم، شوهرم کار درست و حسابی و درآمدی نداشت. به همین دلیل به فکر افتادم برای خودم کاری دست و پا کنم. یکی از دوستانم پیشنهاد داد آموزش خالکوبی ببینم و از این طریق با هم کار کنیم و پولی به دست بیاوریم. اما وقتی برای آموزش نزد مرد تتوکاری به نام شهاب رفتم، او به من تجاوز کرد.»
زن جوان ادامه داد: «بعد از این اتفاق دچار افسردگی و عذاب وجدان شده بودم تا اینکه همسرم به ماجرا پی برد و تصمیم گرفت از شهاب انتقام بگیرد. حتی تصمیم گرفتیم شکایتی هم در این رابطه مطرح کنیم. روز حادثه شوهرم برای ملاقات شهاب از خانه بیرون رفت اما دیگر برنگشت. بعد از چند روز شهاب تماس گرفت و مدعی شد شوهرم را کشته و تهدیدم کرد اگر از این ماجرا حرفی بزنم، مرا هم خواهد کشت.»
با اعترافات زن جوان، کارآگاهان به سراغ شهاب رفتند اما مرد جوان متواری شده بود. تحقیقات برای دستگیری شهاب و برملایی راز ناپدید شدن مرد جوان ادامه دارد.
7 واریزی بزرگ برای مردم/ مشمولان دریافت یارانه جدید دولت مشخص شدند
9 شمخانی: میدانم چرا من را زدند اما نمیتوانم بگویم ولی پدر صاحبشان را در آوردم
11 اگر پناه مردم باشیم هیچگاه به سوی بیگانگان گرایش نخواهند یافت/ باید قدر این سرمایه اجتماعی را دانست
13 هوا از سه شنبه ۱۰ تیر خنک می شود/ بارش شدید در تهران و البرز
عقبگرد سکه و توقف طلا / جدول قیمت امروز یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴
قیمت سکه و قیمت طلا امروز یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده کنید. علاوه بر قیمت سکه امامی، بهار آزادی، گرمی،…