یک صندوق بخشی دیگر وارد بازار می‌شود

مدیرعامل شرکت کارگزاری نهایت نگر از راه اندازی صندوق بخشی بانکی در این شرکت خبر داد و گفت: هدف از راه اندازی صندوق بخشی بانکی در راستای افزایش سطح خدمات این مجموعه در بازار سرمایه است.

سید وحید وحیدی، مدیرعامل شرکت کارگزاری نهایت نگر در گفت‌وگو با صدای بورس، با اشاره به اینکه شرکت در حال توسعه صندوق های سرمایه گذاری جدید هستیم، گفت: این مجموعه در راستای توسعه فعالیت‌ها و خدمات خود، به‌عنوان یک شرکت سبدگردان فعال، دارای چند صندوق سرمایه‌گذاری است و اخیراً نیز اقداماتی را برای تأسیس صندوقی در حوزه بانکی آغاز کرده است. این اقدامات در راستای افزایش سطح خدمات این مجموعه در بازار سرمایه انجام می‌شود.


وی در خصوص موضوع اعتبارات افزود:در شرایط کنونی بازارسرمایه، موضوع اعتبارات با توجه به مقررات جدیدی که سازمان بورس برای گروه‌های مختلف سهام مصوب کرده، دستخوش نوساناتی شده است.


مدیرعامل شرکت کارگزاری نهایت نگر ادامه داد: به‌دنبال این تغییرات، ضرایب برخی صندوق‌ها کاهش یافته و برخی دیگر جابه‌جا شده‌اند. این مسئله منجر به کاهش توان مشتریان برای استفاده از اعتباراتی شده که کارگزاری‌ها در اختیارشان قرار می‌دهند. در چنین شرایطی، موضوع نقدینگی و ایجاد جذابیت برای مشتریان، بیش از پیش اهمیت پیدا کرده و می‌تواند بر کلیت بازار اثرگذار باشد.

کد خبر 530371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =