۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
تغییر روش لمونیس

مارکوس آنتونی لمونیس ۵۱ ساله، تاجر، شخصیت تلویزیونی و بشردوست لبنانی-آمریکایی از جمله چهره‌های مطرح در دنیای کارآفرینی است.

به گزارش صدای بورس، نشریه «آنترپرنیور» در تازه‌ترین شماره خود به بررسی فعالیت‌های لمونیس و تغییر روش رهبری او پرداخته و نوشته است: سال ۲۰۲۲ بود که لمونیس خسته و بی‌حال به خانه رسید. او ۸ سال مجری برنامه تلویزیونی «پرافیت» بود و در این برنامه می‌کوشید تا به کسب‌وکارهای آسیب‌دیده کمک کند.

پس از آن، برنامه‌ای با نام «نوسازی» برای شبکه تلویزیونی HGTV اجرا کرد که به خانواده‌ها در زمینه بازسازی خانه‌شان کمک می‌کرد. او به همسرش گفت که از این کار خوشش نمی‌آید و پرسید، چرا این کار را دوست ندارد؟ پاسخ همسرش، راه تازه‌ای پیش‌پای او قرار داد. همسر لمونیس گفت: این کار را دوست نداری چون مردم به آن نیاز ندارند. کاری را که همه قادر به انجام آن هستند، انجام نده. به دنبال انجام کاری باش که تنها خودت قادر به آن هستی. تو دارای توانمندی‌های خاصی هستی، پس به همان تکیه کن. این سخنان موجب شد تا لمونیس در روند کاری خود تغییراتی ایجاد کند.

تغییر روش لمونیس

  • حبیب علیزاده - روزنامه‌نگار

  • شماره ۵۹۸ هفته نامه اطلاعات بورس

کد خبر 530481

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • نبرد با سرطان

    اکونومیست

    نبرد با سرطان

    سرطان بیماری مهلکی است که هر سال هزاران قربانی می‌گیرد. در چند دهه اخیر، روند مبارزه با این بیماری، آرام، مداوم و دستاوردها چشمگیر بوده است.

  • اعتصاب پزشکان

    د ویک

    اعتصاب پزشکان

    انگلستان با موج تازه اعتصاب پزشکان روبه‌رو شده است. در اعتراض به شرایط نامناسب و حقوق اندک، پزشکان انگلیسی در سال ۲۰۲۴ نیز دست به اعتصاب زده بودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =