۱۲ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
چک‌های برگشتی سپه معلق شدند

براساس اعلام بانک سپه، اعمال محدودیت‌های ماده ۵ مکرر قانون چک درخصوص چک‌های صادره عهده بانک سپه با تاریخ سررسید ۲۴ خرداد لغایت هفتم تیرماه سال جاری به مدت یک ماه از تاریخ سررسید تعلیق شد.

به گزارش صدای بورس،اعمال محدودیت‌های ماده ۵ مکرر قانون چک درخصوص چک‌های صادره عهده بانک سپه با تاریخ سررسید ۲۴ خرداد لغایت ۷ تیرماه سال جاری به مدت یک ماه از تاریخ سررسید تعلیق شد.

با توجه به شرایط ویژه و اختلال به وجود آمده در خدمت رسانی بانک سپه و در راستای کمک به هموطنان متاثر از این وضعیت، با هماهنگی دادستانی محترم کل کشور، اعمال محدودیت‌های موضوع بندهای (الف) تا (د) ماده ۵ مکرر قانون چک درخصوص چک‌های صادره عهده بانک سپه با تاریخ سررسید و برگشت ۲۴ خرداد لغایت ۷ تیر سال جاری به مدت یک ماه از تاریخ سررسید تعلیق گردید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه

کد خبر 528649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =