گوشی هندی جدیدی که نامش را از هوش مصنوعی میگیرد؛ اعلام تاریخ رونمایی
برند تازهتأسیس +Ai زیرمجموعهی NxtQuantum Shift Technologies محسوب میشود که مدیرعامل پیشین ریلمی هند آن را راهاندازی کرده است. این برند قصد دارد گوشیهایی تولیدشده در هند را با همکاری انحصاری فروشگاه آنلاین فلیپکارت عرضه کند و از مواد بازیافتی در ساخت محصولاتش بهره ببرد.
بر اساس تازهترین اطلاعات و افشاگریها، رویداد رونمایی محصولات +Ai در تاریخ ۸ جولای (۱۷ تیر ۱۴۰۴) برگزار میشود. قیمت گوشی این برند از ۵۰۰۰ روپیه (حدود ۵۹ دلار) آغاز خواهد شد. نام محصولات این شرکت Nova 5G یا Nova 2 5G خواهد بود که هنوز بهطور قطعی تأیید نشده است.
گفته میشود AI+ Nova 5G از تراشهی Unisoc T8200 با فناوری ۶ نانومتری استفاده میکند و از دوربین ۵۰ مگاپیکسلی، فضای ذخیرهسازی قابلارتقا و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپرساعتی بهره میبرد. در مقابل، مدل AI+ Pulse 4G با تراشهی Unisoc T7250 و مشخصات مشابه از جمله همان باتری و دوربین عرضه میشود و بهاحتمال زیاد ارزانترین مدل خانواده +Ai خواهد بود.
تصاویر منتشرشده از طراحی گوشیها نشان میدهد Nova دارای دو ماژول دوربین گرد است، درحالیکه Pulse به دوربین ثانویه با طراحی مستطیلی مجهز خواهد شد. این تفاوت طراحی میتواند به تمایز مدلهای 4G و 5G کمک کند.
علاوهبراین +Ai تأیید کرد سیستمعامل اختصاصی NxtQuantum OS روی گوشیها اجرا میشود و دادههای کاربران بهطور کامل در سرورهای تأییدشده وزارت فناوری هند ذخیره خواهد شد. همچنین قرار است ساعت هوشمند wearbuds Watch 3 با هدفون بیسیم یکپارچه همزمان با گوشیها معرفی شود.
در این مقاله به معرفی و نحوهی ثبتنام و استفاده از چتبات هوش مصنوعی چینی دیپسیک میپردازیم.
تصویر ببر سهپا در مستند «وحشیها» واقعیتی تکاندهنده از خطرات شکار ببرها در مالزی را آشکار میکند؛ اما تولههای این گونه نادر، زندگی را نوید ...
پارس نوا P90 سدان جدید پارسخودرو است که با ظاهر و امکاناتی جدید، جانشین تندر ۹۰ میشود.
برایان جانسون با صرف هزینه هنگفت برای درمان و اسکنهای پیشرفته، تلاش کرد به جاودانگی برسد، اما پروژه جاهطلبانهاش در مرز تعطیلی است.
جهان در قرن بیستم بارها تا مرز نابودی کشیده شد؛ در آن لحظات بحرانی و پرتنش، فقط یک تصمیم اشتباه میتوانست سرنوشت بشر را برای همیشه تغییر دهد.
مانوری سریع و حیاتی در ارتفاع بالا، پرواز عادی را به تجربهای نفسگیر تبدیل کرد.
اجرای مهاجرت از GPS به بایدو در گسترهی ملی نهتنها پرهزینه و دشوار است، بلکه افت کیفیت و دقت در موقعیتیابی را برای کاربران به همراه دارد.