گوشی جدید سامسونگ معرفی شد؛ پشتیبانی نرمافزاری تا سال ۲۰۳۱
سامسونگ از گوشی گلکسی جامپ ۴ نسخهی بیزنس مخصوص بازار کرهی جنوبی رونمایی کرد؛ موبایلی با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، تراشهی اگزینوس و پشتیبانی نرمافزاری طولانیمدت.
بر اساس اطلاعات رسمی، گلکسی جامپ ۴ از نمایشگر ۶٫۷ اینچی اولد با وضوح +FHD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره میبرد. روشنایی این نمایشگر به حداکثر ۱۰۰۰ نیت میرسد و طراحیاش با بریدگی قطرهای دوربین همراه است. برای احراز هویت حسگر اثر انگشت در لبهی کناری قرار دارد.
گوشی جدید سامسونگ به تراشهی اگزینوس ۱۳۸۰ در کنار ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیرهسازی مجهز است. کاربران میتوانند با درگاه microSD تا سقف دو ترابایت فضای ذخیرهسازی را افزایش دهند. سیستمعامل جامپ ۴ اندروید ۱۵ و رابط کاربری One UI 7 را اجرا میکند و سامسونگ وعده داده که تا سال ۲۰۳۱ برای آن آپدیت منتشر کند.
در پنل پشتی، ترکیب دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض هشت مگاپیکسلی و دوربین ماکرو دو مگاپیکسلی قرار دارد. برای ثبت سلفی و تماسهای ویدیویی، دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است.
گلکسی جامپ ۴ از فیلمبرداری 4K با نرخ ۳۰ فریمبرثانیه و ثبت ویدیوهای اسلوموشن با نرخ ۴۸۰ و ۲۴۰ فریمبرثانیه در وضوح HD پشتیبانی میکند.
انرژی گلکسی جامپ ۴ از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی تأمین میشود که بهگفتهی سامسونگ تا ۱۷ ساعت پخش ویدیو را ممکن میکند. پشتیبانی از شارژ ۲۵ وات، 5G، وایفای ۶، بلوتوث ۵٫۳، NFC، GPS و درگاه USB-C از دیگر قابلیتهای این گوشی هستند. ضخامت دستگاه ۷٫۷ میلیمتر و وزنش ۱۹۷ گرم است.
قیمت گوشی جدید گلکسی جامپ ۴ به ۴۴۹,۹۰۰ وون کرهای (حدود ۳۳۰ دلار) میرسد و در دو رنگ مشکی و سبز روشن در دسترس قرار میگیرد.
F-35، جنگندهی پیشرفتهی نسل پنجمی، توان عملیاتی چشمگیری دارد. حداکثر سرعت این جنگنده چقدر است؟
طبق گزارش ژوئن ۲۰۲۵ اسپیدتست، میانهی سرعت اینترنت ثابت و همراه افزایش یافته و رتبهی ایران در جدول میانهی سرعت اینترنت موبایل ۶ پله بهبود داشته ...
ماشین جدید نیمار بیشتر به وسیلهی فیلمبرداری شباهت دارد تا خودروی واقعی؛ اما ماجرای جذابی پشت آن نهفته است.
اکتیون نام باسابقهای در صنعت خودروسازی است که حالا در قالب شاسیبلندی چشمنواز و پیشرفته راهی بازار میشود.
بهترین گوشیهای پوکو کدام مدلها هستند؟ در مقالهی پیش رو، بهترین مدلهای پوکو از نظر دوربین، باتری و قدرت پردازشی معرفی میشوند.
تصور کنید ایرانخودرو سراغ مدل فیسلیفت خودرو پیکان میرفت؛ از هوش مصنوعی خواستیم تا چنین خودرویی را به تصویر بکشد.
یکی از مکانیکهای آمریکایی از ۵ خودرویی میگوید که بسیار مشکلساز هستند و ارزش خرید ندارند.