۲۶ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۳۸

انقلاب ما با ترور دانشمندان و فرماندهان ارشد از بین نخواهد رفت

انقلاب ما با ترور دانشمندان و فرماندهان ارشد از بین نخواهد رفت

نماینده مردم بافت در مجلس گفت: اسرائیل و آمریکا باید از تاریخ درس عبرت بگیرند و بدانند که انقلاب ما با ترور دانشمندان و فرماندهان ارشد از بین نخواهد رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر سلیمانی در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۶ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، گفت: اگر امروز حمله به مراکز هسته‌ای کشوری به غیر از ایران صورت می‌گرفت، آیا باز هم سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی چنین عکس‌العملی داشتند و سکوت می‌کردند؟ امروز شاهد رفتارهای متناقض و دوگانه‌ای از سوی سازمان‌ها و نهادهای بین المللی هستیم که آیندگان آن را قضاوت خواهند کرد.

نماینده مردم بافت در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اسرائیل و آمریکا باید از تاریخ درس عبرت بگیرند و بدانند که این انقلاب متکی به آرمان و ایدئولوژی است و انقلاب ما با ترور دانشمندان و فرماندهان ارشد از بین نخواهد رفت.

وی ادامه داد: ترامپ و نتانیاهوی احمق تصور می‌کردند می‌توانند میان مردم ما اختلاف بیاندازند، اما شاهد راهپیمایی میلیونی مردم در عید غدیر بودیم و تمامی مردم یکصدا خواستار برخورد با متجاوزان هستند.

سلیمانی تصریح کرد: امروز در اوج تهدیدات، ۲۹۰ نماینده و رئیس جمهور در مجلس حاضر شدند و این نشان می‌دهد که تا پای جان برای حفظ انقلاب ایستاده‌ایم و راه شهدا را ادامه خواهیم داد.

کد خبر 6501769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha