یورو زیر ۲۱ سال ۲۰۲۵ | صعود آلمان و دانمارک به مرحله بعد
دو تیم دیگر نیز صعود خود را به جمع هشت تیم نهایی قطعی کردند.

دو تیم دیگر نیز صعود خود را به جمع هشت تیم نهایی قطعی کردند.
به گزارش منیبان؛ در ادامه رقابتهای یورو زیر ۲۱ سال ۲۰۲۵ و از گروه B، تیمهای آلمان و جمهوری چک به مصاف یکدیگر رفتند. همچنین دانمارک در دومین دیدار خود در گروه D، برابر هلند قرار گرفت. در ادامه، گزارش این دو دیدار مهم از روز دوم مرحله گروهی این رقابتها را میخوانید:
آلمان ۴ - ۲ جمهوری چک
در دیداری پرگل و تماشایی در ورزشگاه «DAC آرنا» واقع در دونایسکا استردا، تیم زیر ۲۱ سال آلمان با برتری قاطع ۴ بر ۲ مقابل جمهوری چک، جواز صعود به مرحله یکچهارم نهایی را بهدست آورد.
شاگردان آنتونیو دی سالوو از همان دقایق ابتدایی بازی با تسلط بر توپ و میدان، رفتهرفته بر حریف چیره شدند و با گلهای نیکولو ترسولدی در دقیقه ۳۴ و پل نبل در دقیقه ۴۱، نیمه نخست را با برتری ۲ بر ۰ به پایان رساندند.
در نیمه دوم نیز نیک ولتماده (دقیقه ۵۴) و اریک مارتل (دقیقه ۵۸) برای آلمان گلزنی کردند تا نتیجه به ۴ بر ۰ برسد. هرچند در ادامه، برایانت آریهمبی با یک شوت اشتباهی در دقیقه ۶۰ دروازه خودی را گشود و شش دقیقه بعد، مارتین اسپاچیل گل دوم جمهوری چک را به ثمر رساند، اما در نهایت توپخانه آلمان اجازه تغییر نتیجه را نداد و این تیم با پیروزی ۴ بر ۲ به صدر جدول گروه صعود کرد.
دانمارک ۲ - ۱ هلند
در ورزشگاه «تاترآرنا» واقع در پرشُف، دانمارک موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ از سد میزبانش، هلند، عبور کند و جایگاه خود را در میان هشت تیم برتر مسابقات تثبیت کند.
ابتدا در دقیقه ۱۹، اوله پرووستگرد با یک اشتباه، دروازه خودی را باز کرد و هلند را پیش انداخت. اما در دقیقه ۳۵، ویلیام اوسولا با نفوذ از جناح راست و شوتی زمینی، بازی را به تساوی کشاند. تنها دقایقی پس از آغاز نیمه دوم (دقیقه ۴۷)، اوسولا بار دیگر و این بار روی یک ضدحمله سریع، گل دوم و پیروزیبخش تیمش را به ثمر رساند. تلاشهای هلند برای جبران در ادامه بینتیجه ماند و دانمارک با همان نتیجه ۲ بر ۱ پیروز میدان شد.
منبع: طرفداری
1 خدا کند افراطیونی که هزینه کلماتشان را مردم باید بدهند در صداوسیما کمتر حرف بزنند
2 کواکبیان: نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!/ فیلم
6 کالابرگ الکترونیکی دهکهای چهار تا هفت فردا شنبه واریز می شود؟
7 رژیم اشغالگر اسرائیل سعی در ترور مسعود پزشکیان داشت/ مطلقاً به رفائل گروسی اطمینان نداریم
8 تصاویر ماهوارهای از نقطهزنی موشک ایران در پایگاه آمریکا در قطر + عکس
11 شما در حال نمایش نفاقی عریان و تمامعیار هستید و دنیا دارد تماشا میکند
12 بهتاش سریال پایتخت با یک چهره که اصلا نمی شناسیدش/ ببینید
13 بارش شدید باران از امروز تا دوشنبه ۲۳ تیر در این مناطق/ هشدار رعد و برق
خدا کند افراطیونی که هزینه کلماتشان را مردم باید بدهند در صداوسیما کمتر حرف بزنند
فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به مصاحبه قالیباف در صداوسیما گفت: خدا کند مسئولان اصلی عاقل بیشتر با مردم حرف بزنند.