سرمربی پرسپولیس درخواست جدایی داد

از ترکیه خبر می رسد اسماعیل کارتال قصد سفر به تهران را ندارد!

سرمربی پرسپولیس درخواست جدایی داد

شایعه انصراف اسماعیل کارتال از ترکیه به تهران رسیده است. حمله جنایتکارانه اسراییل به ایران باعث شد بسیاری از مربیان و بازیکنان خارجی شاغل در فوتبال ایران از سفر به تهران و ادامه همکاری با باشگاه های ایرانی منصرف شوند.

یکی از این خارجی ها اسماعیل کارتال سرمربی ترک پرسپولیس است که در ترکیه شایعه شده طی ۲۴ ساعت گذشته در پی حمله اسراییل به ایران و درگیری میان ایران و اسراییل، پیغام فرستاده شرایط ادامه همکاری با پرسپولیس را ندارد.

البته مدیران پرسپولیس تا این لحظه از انتشار این خبر خودداری کرده اند اما یک منبع آگاه به خبرنگار ما گفت؛ خبرنگاران ترکیه ای نزدیک به اسماعیل کارتال ادعا می کنند او تصمییم برای سفر به تهران ندارد مگر آن که جنگ ایران و اسراییل طی ۷۲ ساعت آینده به پایان برسد و اوضاع دوباره عادی شود.

تیترکوتاه مدیا

سه سناریو برای آینده‌ میلیارد دلاری کشور/ نقشه گنج اقتصاد ایران لو رفت

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار