بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قلعه نویی: تغییر نسل دادیم/ جزو تیم‌های مظلوم این دوره بودیم!

منبع : خبرگزاری ایسنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1404 | 22:41

سرمربی تیم ملی فوتبال می‌گوید تیمش دوره سختی را پشت سر گذاشته و جزو تیم‌های مظلوم این دوره بوده است.

سرمربی تیم ملی فوتبال می‌گوید تیمش دوره سختی را پشت سر گذاشته و جزو تیم‌های مظلوم این دوره بوده است.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال ایران در آخرین دیدار خود در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ امشب (سه شنبه) با نتیجه ۳ بر صفر کره شمالی را شکست داد.

امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پس از این دیدار، اظهار کرد: دوره سختی را گذراندیم و تقریبا فکر می کنم جزو تیم‌های مظلوم این دوره بودیم و دغدغه و مشکلات خاص خودمان را داشتیم.

وی افزود: از مردم تشکر ویژه دارم که ما را تنها نگذاشتند و از مطبوعات نیز که در سخت‌ترین شب ها ما را نقد کردند و این نقدها به ما کمک کرد.  

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به اینکه  بعد از جام ملت‌ها فشار بی‌خودی به تیم ملی وارد شد در حالی که در جام ملت‌ها، بازی‌های بدی انجام ندادند، عنوان کرد: بازیکنان خود را ستایش می‌کنم و فکر می‌کنم مربی ثروتمندی هستم که توانسته‌ام مربی این مجموعه خوب باشیم و در این صعود فکر می‌کنم کمترین نقش را داشته‌ام. کادر فنی، بازیکنان و بزرگان تیم کمک کردند و بازیکنان جدید را پذیرفتند.

قلعه نویی ادامه داد: ایرادات زیادی داریم و خودمان نیز می‌دانیم. در سال منتهی به جام جهانی همه باید کمک کنند تا بهترین عملکرد خود را نشان دهیم.

وی با بیان این که تیم ملی متعلق به امیر قلعه‌نویی نیست و مربوط به همه است، خاطرنشان کرد: باید منصفانه نقد و ما را کمک کنند. ما هم صعود کردیم که خیلی‌ها به دنبال آن بودند که این مهم انجام نشود و هم تغییر نسل دادیم و به تدریج قصد داریم جوانگرایی کنیم. اگر چنین صعود با اقتداری انجام نمی‌دادیم، چه می‌شد؟

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه در آسیا با توجه به اینکه بازیکنان چند قاره‌ای وجود دارد، تیم‌های ملی فوتبال ایران و ژاپن ۲۳ امتیاز به جام جهانی، صعود کردند که به نظرم دستاورد بزرگی است و خیلی‌ها در حال کمرنگ کردند آن هستند، اظهار کرد: به تازگی یک موضوعی را شنیدم، برخی بخل و حسادت و حقارت را کنار گذاشته‌اند و از داور عربستانی بازی با قطر تعریف می‌کنند و می‌گویند باید صالح حردانی اخراج می‌شد. ببینید برخی افراد چگونه به تیم لطمه می‌زدند!

ادامه دارد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *