بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نظری جویباری در جمع هواداران معترض: از صبح فحش دادید، حالا گوش دهید؛ من بلدم تیم ببندم و من این استقلال را درست می‌کنم!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۱ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1404 | 16:46

مدیرعامل استقلال توانست حدود یک دقیقه در میان هواداران معترض استقلال صحبت کند.

به گزارش خبرورزشی، پس از چند ساعت تجمع هواداران معترض استقلال مقابل ساختمان این باشگاه در سعادت آباد تهران، این تجمع به پایان رسید. علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال برای لحظاتی میان هواداران استقلال آمد و صحبت کرد.

صحبت های علی نظری جویباری را در ادامه می خوانید. البته صحبت او خیلی کوتاه بود و با همهمه هواداران متوقف شد.

“از صبح در حال فحش دادن هستید، من که حرفی نزدم، حرف های مرا هم بشنوید. همه مایی که اینجا هستیم، استقلالی هستیم و شکی درش نیست. دلسوزان استقلال، برادران من، من هم مثل شما، من نمی گویم از شما استقلالی تر هستم ولی من هم استقلالی هستم. طرفدار استقلالم، به عشق استقلال آمدم و این استقلال را درست خواهم کرد.

سال های سال با این استقلال جام آوردم. چهار پنج ساعت است هرچه دلتان خواست به من گفتید، کر نیستم، شنیدم. الان آمدم به شما بگویم من بلدم تیم را ببندم. ۵ ماه تمرکز کردم، بدترین حرف ها را شنیدم اما اجازه ندادم تمرکزم را برهم بزنند. همه را تحمل کردم تا استقلال…”

صحبت های نظری جویباری اینجا در همهمه هواداران استقلال قطع شد!

یک پاسخ به “نظری جویباری در جمع هواداران معترض: از صبح فحش دادید، حالا گوش دهید؛ من بلدم تیم ببندم و من این استقلال را درست می‌کنم!”

  1. عدالت کاغذی گفت:
    ۱
    ۰

    شما استعفا بدید بهترین تیم بستنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *