سیاسی

فرانسه: مصمم هستیم کشور فلسطین را به رسمیت شناسیم

وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد، پاریس مصمم است کشور مستقل فلسطینی را به رسمیت بشناسد، اما به تنهایی این کار را نخواهد کرد.

میدل ایست نیوز:  «ژان-نوئل بارو»، وزیر امور خارجه فرانسه، روز جمعه بر عزم پاریس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تأکید اما در عین حال تصریح کرد این کار را به تنهایی انجام نخواهد داد.

به گزارش رای الیوم، «بارو» طی اظهاراتی پیش از کنفرانسی در سازمان ملل متحد در پاسخ به سوالی درباره به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط فرانسه، به رادیو «آر.تی.ال» گفت: فرانسه مصمم است شکل گیری کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

بارو اشاره کرد، هدف این است تعدادی از کشورها و افزون بر آن تمامی طرف‌های ذی‌ربط، به‌ویژه تشکیلات خودگردان فلسطین و کشورهای عربی را نیز با خود همراه نماییم.

وی اظهار داشت، فرانسه می‌توانست یک تصمیم نمادین بگیرد. اما این گزینه‌ای نیست که ما انتخاب کرده‌ایم، زیرا ما به عنوان عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل مسئولیت ویژه‌ای داریم.

وزیر خارجه فرانسه خاطرنشان کرد به رسمیت شناختن کشور فلسطین در آینده، برای تغییر اوضاع و دادن اعتبار و امکان بیشتر به تشکیل کشور فلسطین خواهد بود.

بارو موضع پاریس را مبنی بر ضرورت مطلق بحث درباره خلع سلاح حماس در هرگونه سناریوی آینده برای نوار غزه پس از جنگ بین اسرائیل و این جنبش، بار دیگر یادآور شد.

وزیر خارجه فرانسه از نظامی شدن توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه پس از محاصره کامل این منطقه توسط اسرائیل از اوایل مارس انتقاد کرد و گفت: نتیجه این کار هرج و مرج است و این سیستم توزیع شورش و خشونت مرگبار را به دنبال داشته است.

گفتنی است قرار است کنفرانسی به ریاست عربستان سعودی و فرانسه با هدف ازسرگیری راه‌حل دو کشور بین ۱۷ تا ۲۰ ژوئن برگزار شود.

منبع
رای الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =

دکمه بازگشت به بالا