اقتصادیخبر اول

سازمان هواپیمایی عراق امضای قرارداد با «ایاتا» را تکذیب کرد

سازمان هواپیمایی غیرنظامی عراق اعلام کرد هیچ قراردادی با اتحادیه بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (IATA) امضا نکرده است.

میدل ایست نیوز: سازمان هواپیمایی غیرنظامی عراق امروز پنجشنبه اعلام کرد هیچ قراردادی با اتحادیه بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (IATA)  امضا نکرده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد، با توجه به اظهارات «زهره البچاری» نماینده پارلمان، سازمان هواپیمایی غیرنظامی عراق تأکید می‌کند که تاکنون هیچ قراردادی با اتحادیه بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (IATA) چه در حال حاضر و چه در گذشته امضا نکرده است.

سازمان هواپیمایی غیرنظامی عراق افزود: در خصوص ممنوعیت اروپایی که اخیراً مطرح شده، لازم به توضیح است که این ممنوعیت شامل شرکت هواپیمایی عراق و شرکت فلاي بغداد می‌شود و این ممنوعیت هر شش ماه به طور خودکار تمدید می‌شود تا زمانی که استانداردها و الزامات بین‌المللی آژانس ایمنی هوانوردی اروپا (EASA) تامین شود.

این سازمان در عین حال تأکید کرد، قراردادهایی با کارشناسان سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی (ICAO) و همچنین کارشناسان بین‌المللی مستقل امضا کرده است تا توانایی‌های فنی خود را برای نظارت بر ارائه‌ دهندگان خدمات ناوبری هوایی، شرکت‌های هواپیمایی و فرودگاه‌ها در سراسر عراق توسعه دهد، که این امر سطح ایمنی هوایی را مطابق با استانداردهای بین‌المللی افزایش می‌دهد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفت =

دکمه بازگشت به بالا