داور معروف اروپایی ، قهرمانی استقلال در جام حذفی را زیر سوال برد + کلیپ وایرال شده
سزار مونیز فرناندز با سابقه قضاوت الکلاسیو، سوپرکاپ اسپانیا، لیگ قهرمانان اروپا و یورو درباره صحنه مشکوک دیدار فینال جام حذفی استقلال - ملوان : آرمین سهرابیان باید اخراج میشد
سزار مونیز فرناندز، با سابقه قضاوت الکلاسیو، سوپرکاپ اسپانیا، لیگ قهرمانان اروپا و یورو گفت: سهرابیان باید اخراج میشد.
ملوانیها شدیداً به اخراج نشدن آرمین سهرابیان در پایان نیمه اول بازی مقابل استقلال اعتراض داشتند.
سزار مونیز فرناندز، با سابقه قضاوت الکلاسیو، سوپرکاپ اسپانیا، لیگ قهرمانان اروپا و یورو درباره صحنه مشکوک دیدار فینال جام حذفی استقلال – ملوان گفت:
سهرابیان باید اخراج میشد!
استقلال تهران و ملوان در فینال جام حذفی شامگاه پنج شنبه هشتم خرداد و در ورزشگاه امام خمینی اراک به مصاف هم رفتند که این بازی با تک گل دقیقه ۱۱۹ روزبه چشمی به سود آبیها خاتمه یافت تا سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ ایران برای فصل آینده به این تیم برسد.
سزار مونیز فرناندز کارشناس داوری خاطرنشان کرد:
در دقایق پایانی نیمه اول، بازیکن ملوان (محمد عمری) در موقعیتی مناسب پشت محوطه جریمه استقلال قرار داشت و بازیکن استقلال (آرمین سهرابیان) با خطایی که انجام داد، مانع از موقعیت مسلم گلزنی شد.
در این صحنه، داور میبایست بازیکن استقلال را اخراج میکرد، اما زاویه دید داور مناسب نبود و اتاق VAR هم بیشتر روی پنالتی بودن یا نبودن این صحنه تمرکز داشت در صورتی که بازیکن استقلال باید اخراج میشد.
کلیپ این موضوع را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.