اولین اقدام جدی استقلال در نقل و انتقالات
سید حسین حسینی در آستانه تمدید قرارداد با استقلال

کاپیتان استقلال در روزهای آینده برای تمدید قرارداد خود با مسئولان باشگاه دیدار خواهد کرد.
سیدحسین حسینی یکی از ستارههای استقلال است که در روزهای گذشته بحثهای متعددی درباره جدایی او از جمع آبیپوشان وجود داشت. کاپیتان استقلال پیشنهادی رسمی از سپاهان دریافت کرده بود، اما به واسطه علاقه خود برای ماندن در استقلال پاسخ رسمی به سپاهانیها نداد و حالا در آستانه تمدید قرارداد با استقلال قرار دارد.
حسینی که دو روز قبل از فینال جام حذفی هم با حضور با ساختمان باشگاه استقلال جلسهای را درباره تمدید با مسئولان باشگاه داشت و البته توافق رسمی حاصل نشد، شب گذشته در مراسم قهرمانی آبیپوشان اعلام کرد که اگر این جام کسب نمیشد برای همیشه از استقلال میرفت اما قصد دارد بماند و برای تیمش بدرخشد.
با شرایط موجود به نظر میرسد اولین بازیکنی که قراردادش با استقلال را تمدید خواهد کرد، سیدحسین حسینی است. کاپیتان استقلال قرار است در روزهای پیش رو جلسه مهمی را با مسئولان باشگاه برگزار کند و از آنجایی که او در سالهای قبل هم ثابت کرد مسائل مهمی در استقلال چندان برایش اهمیت ندارد، احتمالا بدون دردسر خاصی شاهد تمدید قرارداد این بازیکن باشیم تا او برای فصل جدید خودش را مهیا کند.
حسینی در فصل سخت استقلال که ناکامیهای متعددی در لیگ برتر نصیب آنها شد، عملکرد خوبی ارائه کرد و با نمایشهای کمنقص بارها به تیمش کمک کند. او در لیگ نخبگان آسیا هم با انجام ۸ بازی توانست ۴۸ سیو موفق را ثبت کند و بهترین گلر مسابقات لقب بگیرد.