بند جنجالی ضد شیخ در قرارداد یامال؛ عربستان از داشتن ستاره بارسلونا محروم شد!

در قرارداد ستاره جوان بارسلونا بند جالبی وجود دارد که در آن لامین یامال نمی تواند به تیم های عربستانی بپیوندد.

بند جنجالی ضد شیخ در قرارداد یامال؛ عربستان از داشتن ستاره بارسلونا محروم شد!

به گزارش منیبان؛ باشگاه بارسلونا شب گذشته (سه‌شنبه) اعلام کرد که قرارداد لامین یامال تا سال 2031 تمدید شده است؛ بازیکنی که فصل اخیر با ثبت 18 گل زده و 25 پاس‌گل در 55 بازی به بارسلونا برای قهرمانی در لالیگا، قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و قهرمانی در سوپرجام اسپانیا کمک کرد.

شبکه رادیویی کادناسِر اسپانیا با انتشار جزییاتی از قرارداد جدید این بال 17 ساله مدعی شد؛ بند فسخ یامال در قرارداد جدید یک میلیارد یورو است و در قراراد او بندی وجود دارد موسوم به بند ضد شیخ که مانع پیوستن او به تیم‌های عربستانی می‌شود. 

پیشنهاد ویژه

برنامه تیمپو دِخوئگو، از شبکه رادیویی کادنا کوپه اسپانیا هم خبر داد؛ دستمزد یامال در بارسلونا با امضای قرارداد جدید 8 میلیون یورو در سال است که با بند پاداش‌ها می‌تواند تا 20 میلیون یورو در سال برسد که اکثر آنها دست‌یافتنی است و کسب جام‌ها و کسب توپ طلا هم شامل این بندها می‌شوند.



منبع: تسنیم

ت ت
کدخبر: 276859 تاریخ انتشار
منبع تسنیم
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین