بند «ضد عربستانی» در قرارداد جدید یامال با بارسلونا

بند «ضد عربستانی» در قرارداد جدید یامال با بارسلونا

در قرارداد ستاره جوان بارسلونا بند جالبی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه بارسلونا شب گذشته (سه‌شنبه) اعلام کرد که قرارداد لامین یامال تا سال 2031 تمدید شده است؛ بازیکنی که فصل اخیر با ثبت 18 گل زده و 25 پاس‌گل در 55 بازی به بارسلونا برای قهرمانی در لالیگا، قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و قهرمانی در سوپرجام اسپانیا کمک کرد.

شبکه رادیویی «کادناسِر» اسپانیا با انتشار جزئیاتی از قرارداد جدید این بال 17 ساله مدعی شد؛ بند فسخ یامال در قرارداد جدید یک میلیارد یورو است و در قراراد او بندی وجود دارد موسوم به بند «ضد شیخ» که مانع پیوستن او به تیم‌های عربستانی می‌شود. 

بیشتر بخوانید

برنامه «تیمپو دِخوئگو» از شبکه رادیویی «کادنا کوپه» اسپانیا هم خبر داد؛ دستمزد یامال در بارسلونا با امضای قرارداد جدید 8 میلیون یورو در سال است که با بند پاداش‌ها می‌تواند تا 20 میلیون یورو در سال برسد که اکثر آنها دست‌یافتنی است و کسب جام‌ها و کسب توپ طلا هم شامل این بندها می‌شوند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات