بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فهرست جدید نراتزوری؛ اینتر، طارمی را کنار گذاشت؟ / ادعای یک خبرگزاری

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1404 | 22:04

خبرگزاری مهر مدعی شد آینده مهدی طارمی در اینتر در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت؛ گاتزتا دلو اسپورت از تغییر رویکرد نقل و انتقالاتی این باشگاه و عدم جذب بازیکنانی مانند طارمی برای فصل آینده خبر داد.

به گزارش خبرورزشی، خبرگزاری مهر مدعی شد مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی ایران، پس از پنج سال موفق در پرتغال، فصل گذشته به عنوان بازیکن آزاد با قراردادی دو ساله به اینتر ایتالیا پیوست. اما شرایط در اینتر برای او آن‌طور که انتظار می‌رفت پیش نرفت. عملکرد نه‌چندان خوب و نیمکت‌نشینی در اکثر بازی‌های فصل، او را مورد انتقاد رسانه‌های ایتالیایی قرار داد.

خبرگزاری مهر مدعی شد روزنامه معتبر گاتزتا دلو اسپورت در گزارشی به فعالیت‌های نقل و انتقالاتی باشگاه اینتر در تابستان پیش رو پرداخت و نوشت: «اینتر برای فصل آینده، دیگر بازیکنانی مانند طارمی یا زیلینسکی را جذب نخواهد کرد. در فهرست اولویت‌های اینتر، چند بازیکن زیر ۲۶ سال از جمله بئوکیما، لوکومی، کاسترو، دیوید و… دیده می‌شوند.» این گزارش نشان‌دهنده تغییر رویکرد اینتر در جذب بازیکنان، به سمت جوان‌گرایی است.

لازم به ذکر است که تیم اینتر شامگاه شنبه، ۱۰ خرداد، در ورزشگاه آلیانز آرنا شهر مونیخ آلمان، باید رو در روی تیم پاری سن ژرمن در فینال لیگ قهرمانان اروپا قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: تمجید روزنامه ایتالیایی از مهدی طارمی؛ تعویض طلایی اینتر

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *