۱ خرداد ۱۴۰۴، ۱۵:۲۴

سهامدار اصلی پرسپولیس رفع ابهام کرد؛ درویش برود، هیئت مدیره اصلاح شود

سهامدار اصلی پرسپولیس رفع ابهام کرد؛ درویش برود، هیئت مدیره اصلاح شود

سهامدار اصلی کنسرسیوم بانکی در باشگاه پرسپولیس تکلیف مدیریتی این باشگاه را قبل از جلسه روز شنبه مشخص کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نامه روز گذشته محمدمهدی احمدی به رؤسای بانک‌های حاضر در کنسرسیوم بانکی سهامدار باشگاه پرسپولیس به خوبی نشان می‌دهد بدون شفافیت در نقش‌ها و تعهدات اعضای هیئت مدیره این موضوع می‌تواند به بی‌ثباتی در مدیریت و بحران مالی باشگاه دامن بزند و تأثیری ویژه در ایجاد یک تنش داشته باشد.

در متن نامه به صراحت آمده است بانک شهر در شرایطی که تنها سهامدار ۳۰ درصد باشگاه پرسپولیس است اما با وجود حضور چند بانک، بیش از ۷۰ درصد هزینه‌های سرسام‌آور پرسپولیس را پرداخت کرده که بسیاری از آنها در شرایط بسیار خاص و فوری و خارج از تعهدات رسمی و سیستم رایج مدیریتی پرداخت منابع در اختیار باشگاه قرار داده شده است تا مشکلات حل و خشنودی هواداران حاصل شود.

از نامه بانک شهر می‌توان این تحلیل را داشت که یا همه بانک‌ها در اداره باشگاه به ویژه در شرایط سخت بودجه بدهند و تصمیم‌گیری برابری داشته باشند یا اگر قرار است یک بانک هزینه‌های بیشتری داشته باشد، نقش راهبری و تصمیم‌گیری بیشتری هم نسبت به بقیه بانک‌ها در هیأت مدیره پرسپولیس داشته باشد که برای دور نشدن از یک صدای واحد حرف درستی است. پس اگر همه به یک اندازه برای پرسپولیس خرج نمی‌کنند بهتر است که کرسی‌های مدیریتی در اختیار آن عضوی باشد که بیشترین پول را به باشگاه تزریق می‌کند.

پیگیری‌های خبرنگار مهر مشخص کرد تعدادی از بانک‌ها که بودجه کمتری برای پرسپولیس در نظر گرفته‌اند در ساختار تصمیم‌گیری مشکل و حاشیه توسط نمایندگان خود ایجاد کرده‌اند. با این دست فرمان قبل از هر جلسه مهمی اگر یک نفر از نماینده باشگاه‌ها چنین سیستمی را در پیش بگیرد عملا جلوی تصمیم‌گیری در پرسپولیس گرفته خواهد شد و هیچ تغییری اتفاق نخواهد افتاد.

مدیرعامل باشگاه هم می‌تواند هر بار با مذاکره با یکی از اعضای هیأت مدیره مسیر تصمیم‌گیری علیه جایگاه خودش را به سمت و سوی دیگری ببرد.

در نامه منتشر شده هیچ نکته‌ای درباره کناره‌گیری از پرسپولیس وجود ندارد بلکه خواستار شناخت جایگاه اصلی و مهم بانک اصلی سهامدار است.

به همین منظور از مدیران دعوت شده تا در جلسه‌ای فوری شرکت کنند. برخلاف اخبار و شایعات منتشر شده هم بانک شهر قصد خروج از کنسرسیوم بانکی را ندارد و فقط به خاطر حملات رسانه‌ای و مجازی به وجود آمده در راه ابقای رضا درویش مدیرعامل فعلی با وجود پرداخت ۱۰۰ میلیارد تومان خارج از تعهدات به باشگاه برای انجام نقل و انتقالات و جذب بازیکنان این تصمیم گرفته شد که ریاست کنسرسیوم واگذار و از این به بعد دیگر پولی خارج از تعهدات به پرسپولیس واگذار نشود. آنها فکر نمی‌کردند با این پرداختی سنگین باز هم در فضای مجازی مورد شماتت و عتاب و خطاب هواداران قرار بگیرند.

انتشار نامه روز گذشته مدیرعامل بانک شهر از این جهت اهمیت داشت که یک تصویر شفاف و مهم از وضعیت فعلی مدیریتی باشگاه پرسپولیس و احتمالا آینده در صورت عدم تغییر سبک مدیریتی، به همه نشان می‌دهد. اینکه نگاه مدیریت باشگاه به سهامداران صرفا به عنوان حامی مالی است.

پیامی واضح از ناهماهنگی مدیریتی و نادیده گرفتن بانک‌های سهامدار و هیئت مدیره و سیستم اجرایی خودمختار حاکم بر باشگاه پرسپولیس است.

کنسرسیوم بانکی که سهامداری پرسپولیس را عهده دار است شنبه در حالی رو در روی یکی از مدیران عامل مهم و تأثیرگذار بانکی خواهد نشست که او دیگر به هیچ وجه راضی به ماندن درویش نیست و می‌خواهد به صراحت از رفتار عجیب نماینده یکی از بانک‌ها در هیئت مدیره با ارائه سند و مدرک اعتراض کند و خواهان تغییر در استراتژی آنها سود.

کد خبر 6475851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی پویان SC ۰۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      8 4
      الان که زمان جذب بازیکن است و درویش هم کار خود را به خوبی انجام میدهد بانک شهر و سایر بانکهای سهامدار نباید در مسیر تنش گام بگذارند تا پایان یارگیری باید همه از درویش حمایت کنند تا بازیکنان موردنظرکارتال جذب بشه و بعد از اتمام موعد جذب بازیکن و شروع فصل، آن زمان اگر هیئت مدیره و مدیران بانکهای سهامدار مصمم به تصمیم گیری در مورد مدیر عامل باشگاه باشندبر مبنای عملکرد درویش و افراد مورد نظر خود اقدام نمایند اگر درویش عملکردش از نیروهای دیکر بهتر بود و برنامه اش قابل دفاع و مفید باشد چرا برود؟!!!
      • بانک شَر IR ۰۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
        1 0
        ظاهرا بانک شهر از جای دیگه دستور میگیره
    • شهید ایرانی IR ۰۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      7 3
      با این بازیها که احتمالا دستهای پشت پرده بر ان دخالت دارد پرسپولیس را به سرنوشت فصل گذشته استقلال دچار خواهند کرد لطفاً بفهمید واجازه ندهید درویش برود .
    • IR ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      2 2
      ازشما تشکرمیکنیم بابت حمایتتون ازتیم خواهشمندیم ادامه بدین ومحکم پشت سراقای درویش بایستید مهمترین زمانه بیهوده ازدست ندیدلطفا
    • فرزاد پرسپولیسی IR ۱۵:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      1 0
      من که از اول عمرم تا امروز ۴۷ سال هست که هوادار پرسپولیس بزرگ هستم و ممنون مدیریت محترم بانک شهر میباشم که خدا شاهده خوب نه عالی به داد پرسپولیس بزرگ رسیده امیدوارم هر چه زودتر این مسئله را هم حل کنند با هم. انشاالله
    • م ج IR ۲۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      2 1
      چرا باید این حجم زیاد پول به بازیکن بدهنند؟ برا یه فصل 100 میلیارد و حتی بیشتر؟ اونوقت مملکت دچار بحران اقتصای چرا باید این پولهایی که میتوان خرج زیر ساختها کرد رو بدهند به یه عده خاص. یه بازیکن نهایت پولی که باید بگیره سالی یک میلیارد هست که اونم پنج برابر یه کارگر بدبخته
    • کاوه DE ۲۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      0 1
      هوادارهای پرسپولیس کبیر توجه کنید اگه خللی در ادامه روند یار گیری خوب تیم اتفاق بیوفته همه می‌دونیم از کجا آب خورده
    • محمد زمان درویش ملا IR ۲۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      1 0
      سلام، با این که در موقعیت کنونی مخالف تغییر مدیرعامل هستم ولی حرف مدیریت بانک شهر کاملا درست و منطقی است.به امیدان که بانک شهر برای سربلندی پرسپولیس لطف کرده و تعامل بیشتری داشته باشد.
    • علی IR ۰۵:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
      0 0
      بانک ها حق ندارند پول مردم راصرف پرسپولیس کنند بیاورند وام ازدواج به جوونا بدهند
    • حسن IR ۱۲:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
      0 1
      با توجه به پرداختی بانک شهر برای باشگاه ‌پس باید امتیاز بیشتری داشته باشد هر بانکی توانایی ندارد کنار برود تا بانک دیگری مثل بانک پاسارگاد که اعلام موضع کرد به کمک با مک شهر بیائید ودرویش را باید بعنوان مدیریت قوی قبول کنند و اجازه دهد تا نقل وانتقالاتش انجام دهد بعد اگر مورد قبول کارکردش نبود تعویض گردد
    • قدرت الله IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
      0 0
      پرسپولیس یعنی هویت .اندیشه. یعنی یک ملت .به مات براق سانت نکنید. درویش کارنامه قابل دفاعی دارد. لطفاً دلخوشی مردم را نگیرید . بانک شهر هم تاکنون خدمت کرده و البته هواداران پرسپولیس هم جبران کرده‌اند خواهند کرد . مردم از دسیسه کردن برای پرسپولیس متنفرند . مواظب باشد